Jump to content

Dead Space 2

pank

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Publisher: Electronic Arts

Developer: EA Redwood Shores

Release Date: Mar 31, 2011

Platforms : PC, XBOX 360, PS3

Dead Space 2 is officially coming to PC

[ame=http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-dead-space-2/704323]Dead Space 2 Video Game, Exclusive Multiplayer Reveal Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Dead Space 2 multiplayer video revealed and looks familiar

Το πρώτο μου άρεσε αρκετά και μιας και δε βρήκα thread για το sequel άνοιξα αυτό μαζεύοντας ότι μπόρεσα να βρω σκόρπιο στο net.

• 4 months later...
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

9 ημέρες ακόμα! :beer:

[ame=http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-dead-space-2/709238]Dead Space 2 Video Game, Launch Trailer | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame]

Προσωπικά δεν μου φαίνεται όσο κάλο ήταν και το πρώτο :nothing:(από ότι δείχνει το τρέιλερ τουλάχιστον) βεβαία για να είμαι δίκαιος πρέπει να το παίξω πρώτα.

Προσωπικά δεν μου φαίνεται όσο κάλο ήταν και το πρώτο :nothing:(από ότι δείχνει το τρέιλερ τουλάχιστον) βεβαία για να είμαι δίκαιος πρέπει να το παίξω πρώτα.

Αν είναι καλό ή όχι είναι καθαρά θέμα γούστου. Imho το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα όταν πρωτοεμφανίζεται ένα αξιόλογο παιχνίδι σε εκπλήσσει. Όσο να' ναι στο δεύτερο περιμένεις πάνω κάτω τι έχεις να δεις και λογικό είναι να σου (γενικά μιλάω) έχει φύγει η "κάψα".

Το πρώτο βασιζόταν πιο πολύ στο χτίσιμο ατμόσφαιρας παρά στη μάχη. Το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει εδώ.

Ξέρει κανείς αν θα υποστηρίζει dx 11, γιατί στις λίστες των επερχόμενων dx 11 games δεν φαίνεται πουθενά.

Αντε να βγει ρε γαμωτο !!!

Ολο σαχλαμαρες παιχνιδια βγαινουν αυτο το διαστημα, αυτο ειναι απο τα λιγα υποσχομενα που περιμενω πως και πως

Ξέρει κανείς αν θα υποστηρίζει dx 11, γιατί στις λίστες των επερχόμενων dx 11 games δεν φαίνεται πουθενά.

Οχι δεν θα υποστηριζει DX11 παρολα αυτα τα γραφικα ειναι βελτιωμενα και ιδιαιτερα τα textures σε σχεση με το πρωτο

Αυριο θα εχετε εντυπωσεις! Παντως απο φωτισμο στον χωρο ειναι πολυ καλη η δουλεια!

Η σπασμένη έκδοση εχει πρόβλημμα στο chapter 7!:nothing:
Αφου επαιξες μεχρι το 7ο chapter, θα σου αρεσε. Πανε αγορασε το λοιπον....:)

Γιατί δεν το αγοράζετε λοιπόν;Είναι παιχνιδάρα με τα όλα του.

Μαματο Single,πολύ καλό multi.Τι άλλο θέλετε;:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.