velipsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2010 Ενω μεχρι προσαφατα κατεβαζα με τη γνωστη διαδικασια (μεσω rapidshare primium user ) επιλογη ολων των αρχειων και μετα με flashgot και IDM τωρα 2 μερες μου παρουσιαζει ολα τα αρχεια προς κατεβασμα "dead" ο λογαροασμος μου ειναι ο.κ και οταν δοκιμασα εναλλακτηκα με rapidshare manager ηταν ολα ενταξει.Καμια αποψη , οπως καταλαβατε με βολεύει η 1η διαδικασια κατεβασματος δηλαδη με flashgot-IDMΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Σεπτέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 μήπως τα λινκ που βάζεις είναι μέσω redirect Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 δοκίμασε να κάνεις login στο rapidshare account σου μέσω browser και μην κάνεις logout Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Ειμαι login και εχω μελετησει μηπως κατι συμβαινει με τα αρχεια δεν ειναι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 πήγαινε στα options του IDM και πήγαινε στο site logins και δοκίμασε έτσι .. αν δεν βρεις λύση δοκίμασε τον jdownlaoder τον βρίσκω ποιο βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.