Jump to content

3 WD εσωτερικοί δίσκοι - fail?

nikolasr200

Recommended Posts

@washcloud

Πράγματι το να βγάζει bad sectors λόγω psu είναι περίεργο. Αλλά και σε μένα 5-6 δίσκοι στην σειρά, 3 διαφορετικών εταιριών και 4 διαφορετικών μοντέλων με bad sectors παραείναι τραγικό για να είναι απλά σύμπτωση και με αλλαγή psu να μην ξαναείδα προβλημα!!!

Όπως είπα αμέσως, δεν είμαι ούτε ηλεκτρονικός ούτε ηλεκτρολόγος, απλά ασχολούμαι πολύ με τους υπολογιστές γιατί μ' αρέσουν. Δέχομαι ότι μπορεί τεχνικά να μην είναι αποδείξιμη η γνώμη μου, ή ότι μπορεί να μην είναι σωστή, όμως πρώτον ο unstoppable λέει τα ίδια, και δεύτερον και σίγουρο αυτό, είναι εμφανέστατη η πτώση της ποιότητας σε πολλά προϊόντα τεχνολογίας, προκειμένου να πέσει το κόστος, και αυτό γίνεται γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι αγοραστές προτιμούν το φθηνότερο, και ας είναι καλύτερο ποιοτικά το ακριβότερο.

Τι να πρωτοαναφέρω; Τα δισκάκια CD & DVD εκτός προδιαγραφών, με ακάλυπτο το υλικό εγγραφής στο πάνω μέρος του δίσκου, και μάλιστα από brands πασίγνωστα, όπως sony; Τις οθόνες με τα πάμφθηνα και εξευτελιστικής ποιότητας πάνελ από όλους σχεδόν τους κατασκευαστές, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να βρεις μια ποιοτική οθόνη π.χ. 19-21", όχι για επαγγελματική χρήση (π.χ. γραφίστας), αλλά επειδή απλά θέλεις ποιότητα στα μάτια σου και καλό εξοπλισμό; Τους σκληρούς που έχασαν την ασπίδα προστασίας που είχαν στο κάτω μέρος; Τα ηχεία για υπολογιστή, που πραγματικά εξαφανίστηκαν χωρίς αντικατάσταση πάρα πολύ καλής ποιότητας μοντέλα;

Δεν λέω ότι αυτός είναι ο κανόνας, σίγουρα υπάρχουν και σήμερα καλύτερα και ποιοτικά προϊόντα σε πολλούς τομείς, αλλά επίσης σίγουρα σε κάποιους τομείς κάποιος που θέλει ένα καλό προϊόν βρίσκεται σε αδιέξοδο. Σε μερικά θέματα η πληροφορική εμένα μου φαίνεται ότι πηγαίνει προς το "ψεύτικο" και με απογοητεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.