Jump to content

βοηθεια για αγορα pc

andreas19

Recommended Posts

Το "φτηνο" ειναι σχετικο. αν εγω μενω στο στη βαρκιζα και για σενα ειναι "φτηνο" κατι στην πεντελη για μενα ειναι χρυσαφι!! το μαγαζι το διαλεγει ο πελατης για δικους του λογους και απλα ζηταει τις γνωσεις σας και τις συμβουλες σας, και οχι μια ολοκληρη σελιδα αντιμαχιας για την επιλογη του μαγαζιου κατι για το οποιο στην περιπτωση μας εχει ηδη επιλεξει.φιλικα παντα

Το "φτηνο" ειναι σχετικο. αν εγω μενω στο στη βαρκιζα και για σενα ειναι "φτηνο" κατι στην πεντελη για μενα ειναι χρυσαφι!! το μαγαζι το διαλεγει ο πελατης για δικους του λογους και απλα ζηταει τις γνωσεις σας και τις συμβουλες σας, και οχι μια ολοκληρη σελιδα αντιμαχιας για την επιλογη του μαγαζιου κατι για το οποιο στην περιπτωση μας εχει ηδη επιλεξει.φιλικα παντα

Η αντιμαχία που λες δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν διαλέγουμε καταστήματα αλλά harware βάση συγκεκριμένου budget !!

Αν λοιπόν με τα χρήματα που διαθέτω κάποιος μου δίνει 500τ.μ. οικόπεδο στην Πεντέλη και κάποιος άλλος μου δίνει 500τ.μ. οικόπεδο στον σκουπιδότοπο στα Ανω Λιόσια, φυσικά και δεν θα αντιδικήσω για τους πωλητές αλλά για το οικόπεδο και θα υποστηρίξω την Πεντέλης ...:happy2:

παιδια ζητησα εξαρχης απο το πλαισιο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη θα εχω καλυτερη τιμη και για κανεναν αλλο λογο.ΠΟΤΕ δεν εχω ξανα παρει πραγματα απο το πλαισιο γιατι οντως ειναι τσιμπημενες οι τιμες.

αλλα εφοσον το παιδι μπορει να μου κανει καλυτερες τιμες,φυσικα και θα το προτιμησω..

μην φανταστειτε οτι ειμαι κανενας τρελος gamer,mia 4810 ειχα στον προηγουμενο υπολογιστη μου και ημουν κομπλε.

επισης ζητησα αν γινετε να μου προτεινετε μεχρι 800 ευρω ωστε με την εκπτωση να πεσω στα 700+-..δεν θελω να ξοδεψω μια περιουσια για pc καθως τα Χριστουγεννα οι τιμες θα εχουν πεσει χαλαρα 40-50 ευρω σε καθε κομματι.

ευχαριστω για τις εως τωρα προτασεις!

@argy1 φιλε μου δεν δουλευω σε κανενα καταστημα.προσπαθω απλα να πετυχω καλυτερες τιμες και επειδη ειμαι χρονια πελατης του eshop η αληθεια ειναι πως στο θεμα 'εγγυηση' πρεπει να περιμενω καμια 10αρια μερες για να λαβω απαντηση.

ενω -οπως εχω διαβασει τουλαχιστον- στο πλαισιο στο κοιτανε αμεσως..

τουλαχιστον ας πληρωσω λιγο παραπανω και ας εξυπηρετουμαι καλυτερα.

μην μου βριζετε τα Ανω λιοσια γιατι ειμαι σχετικα κοντα!(ιλιον):D

Και εγώ καματερό !!!:giveup::giveup:

Ρε παιδια sorry που επεμβαινω αλλα μηπως εχει παραγινει το θεμα με τα καταστηματα..?? στο τελος θα σκεφτει κανεις, απο το X καταστημα:whistle2: να φτιαχνει λογαριασμο στα forum για να πλασαρει τα προιοντα του...

Πιο το προβλημα σου δεν καταλαβα το παιδι ζητησε απο το πλαισιο και του εβγαλα μια συνθεση εγω ο φιλος adpanos προτεινε κατι ωστε να του βγει φτηνοτερα και να εχει καλυτερες επιδοσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.