kotel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2010 Προσφατα ειχα παραγγειλει την V8 της coolermaster απο το πλαισιο αλλα δεν ειχαν μεινει κομματια και μου ακυρωσαν την παραγγελια.Θελω λοιπον μια ψυκτρα αρκετα δυνατη χωρις να δινει τοσο μεγαλη εμφαση στον θορυβο με δυνατοτητες για overclocking και το budget ειναι εως 40ευρω αυστηρα.Τι εχετε να πειτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 να αγοράσεις την δικιά μου! χαχαχαχαχαχα πέρα απο την πλάκα δεν μας λες για ποια πλατφόρμα είναι αν κλοκάρεις πολύ το μηχάνημα σου..Το θες για 24/7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotel Σεπτέμβριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Socket 775 και ναι θελω ενα σταθερο συστημα κλοκαρισμενο.....μεση χρηση ανα ημερα 6-7 ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Σεπτέμβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Εγω θα κοίταγα τη mugen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
altctrldel Σεπτέμβριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2010 Καλή ψύκτρα είναι και η Xigmatek S1283 και η τιμή της έχει πέσει τον τελευταίο καιρό.Από visionstudio και πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Σεπτέμβριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2010 Προσφατα ειχα παραγγειλει την V8 της coolermaster απο το πλαισιο αλλα δεν ειχαν μεινει κομματια και μου ακυρωσαν την παραγγελια.Θελω λοιπον μια ψυκτρα αρκετα δυνατη χωρις να δινει τοσο μεγαλη εμφαση στον θορυβο με δυνατοτητες για overclocking και το budget ειναι εως 40ευρω αυστηρα.Τι εχετε να πειτε; Τυχερός είσαι που δεν υπάρχει... Πάρε τη mugen 2 , πολύ ανώτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 14, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2010 mugen 2 και τα μυαλά στα μπλεντερ δες ριβιου φίλε απο τα 1000+ άτομα που θα ρωτήσεις εδω μέσα θα 2000 θα σου πούνε πάρε τον ιάπωνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.