Jump to content

Επιλογή antivirus

hurin

Recommended Posts

Σε λίγες μέρες λήγει το NOD32 και είμαι σε αναζήτηση καινούριου antivirus. Το πρόβλημα με το nod32 είναι ότι άν και είναι πολύ καλό, έχει βαρύνει πολύ στις τελευταίες εκδόσεις του.

Τί προτείνετε?

Είμαι της (λάθος ? ) λογικής να πιστεύω ότι αν είναι να περάσει κάτι στο σύστημα που θες να προστατέψεις θα περάσει και δε θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Οπότε κάτι γνωστό και δωρεάν είναι και μένα η πρόταση μου

Επειδή βλέπω να προτείνετε free antivirus, δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω για κάποιο καλύτερο και ελαφρύτερο από το nod32.

Απο την πλευρα μου, θα σου προτεινω NOD32, το οποιο ειναι παρα πολυ καλο οσο καιρο το εχω. Και βρισκει πραγματα, και καθαριζει γρηγορα και ειναι ελαφρυ.

Εν αντιθεση με κατι Zone Alarm, Macafee, AVG, Karpesky.

Παραλληλα ομως, τρεχω και το Free της MS, το Essentials. Ειναι παρα πολυ καλα και τα 2 μαζι.

Αρα +1 NOD32.

Χρησιμοποιούσα security essentials παντού μέχρι που έφαγε κόλλημα με κάποιο utility της lenovo και το msmpeng.exe πήγαινε ένα πυρήνα 100% και δε τον άφηνε, αντίο ζωή και η μπαταρία φυσικά. Είναι γνωστό θέμα του msmpeng και κάποιων εφαρμογών. Πέρασα το avast το οποίο φαίνεται πολύ βελτιωμένο στην τελευταία έκδοση. Tο σταθερό συνεχίζει με MSE και βλέπουμε.

Καλα ρε σεις.

Στο crackspider μπαινετε και κολλατε ιους?

Η καλυτερη λυση -για μενα- ειναι να μην εχετε εγκατεστημενο τιποτα αφου κανουν το συστημα σας εφαμιλλο μοντελο του 2006.

Καθε πχ 15 του μηνα, κατεβαζετε το NOD32 Trial τρεχετε μια φορα και uninstall.

@lazarosleon

ΠΟΤΕ 2+ antivirus εγκατεστημενα στο ιδιο συστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.