Jump to content

Προέκταση καλωδίου 24 πινο

filarhos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αποφάσισα να κρύψω τα καλώδια του τροφοδοτικού και το μόνο που δεν φτάνει είναι το 24 πινο. Έτσι σκέφτηκα να βάλω προέκταση. Ξέρετε πού μπορώ να βρω έτοιμο ή καλύτερα να φτιάξω εγώ ένα (να το περάσω και μπλε sleeving να ταιριάζει με το κουτι);;; Καλώδια θα πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;;;

Υ.Γ. Υπάρχει πιθανότητα λόγω αυξημένης αντίστασης να έχω πρόβλημα στα ρεύματα;;;

Ευχαριστώ!!!

Αποφάσισα να κρύψω τα καλώδια του τροφοδοτικού και το μόνο που δεν φτάνει είναι το 24 πινο. Έτσι σκέφτηκα να βάλω προέκταση. Ξέρετε πού μπορώ να βρω έτοιμο ή καλύτερα να φτιάξω εγώ ένα (να το περάσω και μπλε sleeving να ταιριάζει με το κουτι);;; Καλώδια θα πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;;;

Υ.Γ. Υπάρχει πιθανότητα λόγω αυξημένης αντίστασης να έχω πρόβλημα στα ρεύματα;;;

Ευχαριστώ!!!

το κακο ειναι οτι δεν ψαχνεται:tongue:

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=144_98&products_id=757&zenid=oir2pun1c447850qvbuklmgp32

Ευχαριστώ!!!

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10413_mod-smart-Kobra-SS-24pin-Motherboard-Power-Verl-ngerung---Aqua-Blue---20cm.html

Eτοιμο με μπλε sleeve τωρα κανε μια ερωτηση στον Koπριτης αν σκοπευει να παραγγειλει τιποτα

Aν σε ενδιαφερει κατι σε μαυρο δες εδω : http://eworld.com.gr/front/details/831,http://eworld.com.gr/front/products/151/0/0/0/page:1

Από την άλλη 12+€ για ένα καλώδιο;;;

Και μετά ποία η χαρά της δημιουργίας;;;

Εντωμεταξύ είναι και πολύ μεγάλα εγώ θέλω το πολύ 10 εκ.

Η βασική μου ερώτηση είναι αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αν τη φτιάξω εγώ την προέκταση. Μέχρι τώρα έχω κάνει δυο psu με sleeving αλλά με τα δικά τους καλώδια-μολεξ που τα άνοιξα-έκλεισα πολύ προσεχτικά αλλά δεν έχω προσθέσει.

Αυτό το είδα, επίσης είδα ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Από την άλλη 12+€ για ένα καλώδιο;;;

Και μετά ποία η χαρά της δημιουργίας;;;

Εντωμεταξύ είναι και πολύ μεγάλα εγώ θέλω το πολύ 10 εκ.

Η βασική μου ερώτηση είναι αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αν τη φτιάξω εγώ την προέκταση. Μέχρι τώρα έχω κάνει δυο psu με sleeving αλλά με τα δικά τους καλώδια-μολεξ που τα άνοιξα-έκλεισα πολύ προσεχτικά αλλά δεν έχω προσθέσει.

Αυτό το είδα, επίσης είδα ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα ετσι και αλλιως μιλαμε για 10cm καλωδιο η αντισταση ειναι μιδανιμη

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα ετσι και αλλιως μιλαμε για 10cm καλωδιο η αντισταση ειναι μιδανιμη

Από διατομή καλωδίου τι να ζητήσω;;; Το κλασσικό 1mm;;;

Από διατομή καλωδίου τι να ζητήσω;;; Το κλασσικό 1mm;;;

σε αυτο δεν ξερω δεν το εχω κανει ρωτα τον crmaris που ασχολειτε με τα τροφοδοτικα (κανει τα review) αυτος πιστευω οτι θα μπορει να σου πει τι ακριβως να παρεις

awg18 είναι το κανονικό και awg16 το ενισχυμένο (αλλά πολύ δύσκαμπτο). Επίσης θα χρειαστείς και ειδική πένσα για τα pins των connectors η οποία είναι ψιλο-ακριβή από Ελλάδα.

Προσωπική μου άποψη πάρε μια έτοιμη προέκταση της Akasa γιατί θα μπλέξεις, χώρια που θα στάξεις και αρκετά λεφτά για τo crimping tool (πένσα).

awg18 είναι το κανονικό και awg16 το ενισχυμένο (αλλά πολύ δύσκαμπτο). Επίσης θα χρειαστείς και ειδική πένσα για τα pins των connectors η οποία είναι ψιλο-ακριβή από Ελλάδα.

Προσωπική μου άποψη πάρε μια έτοιμη προέκταση της Akasa γιατί θα μπλέξεις, χώρια που θα στάξεις και αρκετά λεφτά για τo crimping tool (πένσα).

Ευχαριστώ πολύ!!!

Για τα σιδεράκια έχω αυτό και μετά τους κάνω και μια κόλληση με καλάι για να είμαι σίγουρος. Το έχω ξανακάνει με αρκετή επιτυχία.

Υ.Γ. Υπάρχει κάποιο άλλο εργαλείο καλύτερο από το εξωτερικό να αγοράσω;;;

Πένσα την λέμε;;;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Για τα σιδεράκια έχω αυτό και μετά τους κάνω και μια κόλληση με καλάι για να είμαι σίγουρος. Το έχω ξανακάνει με αρκετή επιτυχία.

Υ.Γ. Υπάρχει κάποιο άλλο εργαλείο καλύτερο από το εξωτερικό να αγοράσω;;;

Πένσα την λέμε;;;

http://en.mdpc-x.com/mdpc-crimping/mdpc-crimping-tool.htm

Κατι τετοιο πρεπει να εννουσε ο crmaris αλλα δεν ξερω σιγουρα και με αυτο που εδωσες Link Πιστευω οτι γινετε ι δουλεια σου

αυτό του παραπάνω link είναι ότι το καλύτερο (το έχω και φτιάχνω τις καλωδιώσεις του φαγάνα με αυτό). Αν τα κάνεις σωστά δε χρειάζεται να τα κολλήσεις μετά.

Ναι δίκιο έχετε με αυτό που έχω δεν χρειάζεται η κόλληση απαιτείται, θα το έχω υπ' όψιν μου κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα.

Ίδια λογική έχει και αυτό που χρησιμοποιώ εγώ αλλά τελείως διαφορετική εκτέλεση :red:

Προσωπικα εχω καλωδιώσει ολο το pc μονος μου me 18αρι καλώδιο και δεν εχω κανενα πρόβλημα.

αν θες μονο προέκταση για το 24αρι παρε ετοιμο. Αν παρεις εργαλεία + sleeving + pins + βυσματα κανε ολο το psu να ταιριάζει με το χρωμα του pc

Αν παρεις εργαλεία + sleeving + pins + βυσματα κανε ολο το psu να ταιριάζει με το χρωμα του pc

Αυτό έχω το μυαλό μου έχω πάρει μπλε sleeving και ψάχνω τα βυσματα.

Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτά:

μολεξ και psu connectors

ξέρετε που μπορώ να βρω αλλού;;;

Υ.Γ. Σκοπός μου είναι να φτιάξω προεκτάσεις (μόνο αυτές που φαίνονται) ώστε να μην χαλάσω το τροφοδοτικό μου και να είναι εύκολο στην συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση. Δηλαδή όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού θα μαζευτούν πίσω από την μητρική και μόνο αυτά χρειάζονται θα έρχονται μπροστά με τις προεκτάσεις.

Συγνώμη αν ρωτάω εδώ αλλά δεν έχω βρει κάπου αλλού να συζητάνε κάτι τέτοιο παρόλο που έχω διαβάσει τα νήματα για όλες τις κατασκευές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.