Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2010 είχα μέχρι τώρα ένα ασύρματο μοντεμ -ρουτερ μάρκα LEVEL ONEΤώρα όμως που έκανα νέα σύνδεση στην FORTHNET μου έδωσαν ένα THΟMSONποιο είναι καλύτερο?πάντως το thomson εχει κουμπακι on off που δεν είχε το παλιό και θέλω να το κλείνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Αυτό που θα συμπεριφέρεται καλύτερα είναι αυτό που θα είναι καλύτερο για σένα. Τώρα για το κουμπάκι... μπορείς πάντα να το βγάζεις από την πρίζα που είναι πιο ασφαλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 συμφωνώ με τον Trendy,έχω καινούργιο Level One - WBR 3600 PSTN. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,αλλά σαν το κλασσικό Siemens CL 110 που μου είχαν δώσει πριν χρόνια και ζεί δεν είναι.Οπότε όταν θέλω ταχύτητα ανοίγω το CL 110 και κλειδώνω στα 11-12 Mbpsόταν θέλω ασύρματο ίντερνετ βάζω το WBR 3600 ,και κλειδώνω στα 9 αλλά με ασύρματο ιντερνετ (αυτό φταίει γιατί έχουν διαφορετικό set το κάθε ένα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.