Jump to content

HD 4870 η 5770?

dancerman

Recommended Posts

ιδιες επιδοσεις εχουν σχεδον, αλλα η 5770 κλοκαρει αρκετα καλυτερα, εχει δχ11 και λιγοτερη καταναλωση. Αμα εχεις ηδη την 4870 δε νομιζω να αξιζει να αλλαξεις καρτα τουλαχιστον μεχρι να βγουν οι καινουργιες 6XXX

ψαχνω να αγορασω μια εκ των δυο μεταχειρισμενη στα 70ευρω περιπου και δεν ξερω τι να διαλεξω,βεβαια χαμηλοτερη καταναλωση αξιζει αρκετα.

Η 5770 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη.Το θεμα ειναι ομως οτι δεν νομιζω να βρεις 5770 μεταχειρισμενη με 70 ευρω.

με λίγη υπομονή και ψάξιμο σε πολλά forum

θα βρείς κάποια στιγμή όπως κι εγώ.

αξίζει πίστεψέ με.

1GB όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου.

οι διαφορές με την 512 όμως δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγάλες.

ίσως ένα 5% το πολύ.

αν δεν παίζεις σε μεγάλη ανάλυση και με πολλά φίλτρα τότε καλύτερα να την πάρεις την 512.

Παρε την 4870 (1gb) ,ειναι αρκετα ποιο γρηγορη και ποιο φθηνη απο την 5770 ασε που το dx11 ειναι αχρηστο σε καρτες κατω τις 5830,απλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση+θορυβο.Τωρα αμα τις βρεις και τις 2 στην ιδια τιμη στα 70Ε τοτε ναι προτιμησε την 5770 αν και δυσκολο μου φαινεται σε τετοια τιμη.

Καλα ,δεν ειναι και αρκετα πιο γρηγορη η 4870.

Ενα 10% παραπανω στο περιπου ειναι (και αν). ..δλδ αντι πχ 40fps της δχ11 καρτας να εχεις 44.

Το μονο λογικο ειναι οτι ειναι πιο ευκολο να βρεις 4870 με 70Ε παρα 5770.

Και εγώ ανάμεσα στις 2 ήμουν, αλλά όποια στιγμή δοκίμασα στο παρελθόν αντίστοιχη κάρτα με 128bit μνήμη το σκυλομετάνιωσα - επειδή ξέρω κιόλας τα σενάρια που θα δω τη διαφορά και μου χτυπάει με τη μία. Όσο για το dx11, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις με αξιώσεις σε τέτοιας κατηγορίας κάρτα. Οπότε φηφίζω 4870.

επειδή είχα και μία 5770 αλλά και 4870 στο παρελθόν , πιστεύω πως η 5770 είναι καλύτερη επιλογή από την 4870 μόνο αν πας για crossfire.

οι άτιμες έχουν τρομερό scaling αλλά λόγο του 128bit bus , την μία κάρτα όσο oc και να την κάνεις οι διαφορά σε επιδόσεις θα είναι απειροελάχιστη.

Α, για crossfire δεν ξέρω. Μπορεί ως πιο καινούριο chip η 5770 να έχει καλύτερο scaling. Αλλά για μονή κάρτα επιμένω στη 4870, μεταξύ των δύο.

σε cf είναι ακριβώς ίδιες επιδόσεις με μία 5870 , με 150 ευρώ λιγότερα :)

...στα παιχνιδια που το υποστηριζουν .

στα 70Ε λιγο δυσκολο να βρεις 5770!

η 4870 ειναι λιγο καλυτερη και με λιγη υπομονη και ψαξιμο θα βρεις εκει στην τιμη που θες...!

αλλα γιατι οχι μια 4890?

ειχα παρει μια μεταχειρισμενη πριν 3 μηνες στα 90Ε οποτε λογικα δεν θα ξεφυγεις και πολυ!

αμα βρεις παντως εκει στο 90αρι τα αξιζει και με το παραπανω!:victory:

Ειχε το stock πλαισιο την προγουμενη βδομαδα με 59e 4870 1gb. Mε 2 απο αυτες θα ησουν αρχηγος!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.