Jump to content

Σχετικη ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην προσπαθεια μου ως νερουλας.....

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Περιμενω τα σχολια σας μετα το εκτενεστατο ποσταρισμα απο φωτογραφιες..................(σας το πα ρε αντμινς οτι θα το κανω 30σελιδο εσεις δεν με πιστεψατε):devil: χιχιχιχιιιι

Επισης να πω εδω οτι εχω μια ερωτηση να σας κανω αγαπητοι μου εμπειροι νερουλαδες.........

Αν και δεν εχω καμια διαρροη πλεον εδω και 2 μερες λειτουργιας,χρειαζομαι εξαερωση καθε 10ωρες περιπου(ευτυχως ειχα προνοησει με τους σωληνες και μπορω να βαζω μια λεκανη διπλα γρηγορα για τελεια δουλεια και σε αποτελεσμα αλλα και με λιγο κοπο).Ρε παιδια αφου δεν εχω διαρροες πως γινεται να δημιουργουνται τοσο γρηγορα φυσαλιδες?

Οι φυσαλιδες αν και δεν μου δημιουργουν προβλημα στη ροη(δεν εχει σταματησει ποτε) εντουτοις ακουγονται αρκετα οταν τις τεμαχιζει σε μικροτερες η αντλια μου για κανα 2λεπτο περιπου και με διαλλειμματα 10λεπτων.

Το συμπερασμα ειναι οτι θα βαλω τανκ.Θα το προσπαθησω δηλαδη με ενα ταπερ που βρηκα(ας ειναι καλα η βαβω μου):inlove:

Για πειτε καμια ιδεα απο ολα οσα εγραψα.Σε λιγο θα ποσταρω και φωτο απο το ταπερ.ισα ισα χωραει εκει ακριβως που ειναι η αντλια στις φωτο.Θα το τρυπισω απο πισω και η αντλια θα εξεχει καπου 1-2εκατοστα(ολο η εξοδος της δηλαδη θα ειναι πανω και εξω απο το καπακι)

Μετα απομ πολλες ωρες ψαξιματος με τη βαβω μου(5λεπτα)...............................:p :P :p

Βρηκα το παρακατω ταπερακι το οποιο ειναι 11πλατος 17μηκος 7 υψος.

Ισα ισα χωραει.Τι λετε.....εαν το καταφερω να χωρεσει να το φτιαξω?

:worship: :worship: :worship:

post-596-1416070816,2119_thumb.jpg

Γιατι να κανεις εξαερωση καθε 10 ωρες?????

Αν κανεις απο την αρχη καλη εξαερωση δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Βεβαια μια-δυο φυσαλιδες(μικρουλες) θα μεινουν αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα! Εγω εχω μια πολυ μικρουλα που οταν ανοιγω την αντλια ακουγεται για 20sec και μετα χανεται! Τωρα αν θες να βαλεις τανκ προσεχε πολυ με την κατασκευη γιατι θελει καλη μονωση στα ρακορ! Για μενα δεν αξιζει να μπλεξεις με τετοια ακομα! Δοκιμασε το συστηματακι και αν δεν σε εικανοποιει παιξε με τανκ!

Αντε αρχισε να το δουλευεις να δεις κανενα αποτελεμα να χαρεις! Αμα δεν ειχες διαροες μεχρι τωρα μην ανυσυχεις! Περιμενουμε!

Που σαι ρε Σταθακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ειχαμε χασει τελευταια εδω μεσα.Δεν ηρθες και για καφε και στεναχωρεθηκα τις προαλλες.χεχεχεχε

Αυριο που θα φυγω για σχολη το πρωι θα αφησω την αντλια ανοιχτη να δουλευει μονη της.και θα ανοιξω το κυκλωμα μεσα σε λεκανη.Ελπιζω αμα γυρισω το απογευμα να ειναι καλυτερα.

Για να δουμε.................

Παντως το γουσταρω το τανκ

Ασε ειχα μπλεξει στην αθηνα..... Ελπιζω αν ερθω προς πασχα μερια να βρεθουμε!

Και τωρα εχω μπλεξιματα στην πατρα! Αρχισε η σχολη και εχω στρωθει στο διαβασμα γιατι δεν με παιρνει πια! Πρεπει να γινω ενας αξιος φυσικος!

Να θυμασε μονο για καλυ εξαερωση καλο κουνημα στο ψυγειο! Περιμενω αποτελεσματα!!!

Αποστολη εξετελεσθη και με απολυτη επιτυχια.Μετα απο αρκετα προβληματα,κυριως εξαερωσης, το υδροψυκτο μου συστημα ειναι τελειο και λειτουργικοτατο.Μετα και την προσθηκη του AEROGATE II ρυθμιζοντας καταλληλα τους 12αριδες του ψυγειου και τοποθετωντας τους σενσορες του σε Cpu-Vga-Hdd-Ram,μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα.

1)ΗΣΥΧΙΑ:cool: :worship:

2)ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ:flower:

3)ΤΕΛΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ:magic: :worship: :magic: :worship: :magic:

Παραπανω σας ποσταρω τις τελικες φωτογραφιες.

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν να μπω και γω στον τρελο κοσμο του νερου και ειδικοτερα τους:

ELEVEN-------:worship: (το μεγαλο κεφαλι)

KRISIUN82-------:worship: (ο συμβουλατορας)

ROOTX---------:worship: (ψυχικη υποστηριξη{ξερεις εσυ φανη})

DJD------------:worship: (καιριες παρατηρησεις)

SUEDEHEAD------:worship: (....γενικα απων....στα κρισιμα ο μονος παρων....)

.38-45.----------:worship: (σημαντικες εισηγησεις)

antonisk7---------:worship: (αρχιτεκτονας ειναι.....αναλογες συμβουλες μου δωσε)

jax7480-----------:worship: (ψυχικη υποστηριξη απο 0-300σε λιγοτερο απο 15'')

Chosen---------:worship: (ο σοφος και ψυχραιμος)

(σας εβαλα τελευταιους αλλα καλυτερους:p :worship: :worship: :worship: )

Vagouridis-------:worship:

DAIDALOS--------:worship:

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ:'(

ΘΑ ΚΑΝΩ ΕDIT ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥς ΜΕΣΑ:whistling

Επιτέλους το έστησες... :p Εύγε!

Αρχική απάντηση από greekfragma

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν να μπω και γω στον τρελο κοσμο

Μη τολμήσεις να βάλεις Prometeia ποτέ... θα πρέπει να έρθει όλο το TheLab από το σπίτι σου :happy:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:27]

Μη τολμίσεις να βάλεις Prometeia ποτέ... θα πρέπει να έρθει όλο το TheLab από το σπίτι σου :happy:

ΕΕΕΕΕλα μωρε πως κανεις ετσι!!!!! !!!!! !!!!!

Το πολυ -πολυ να κανουμε και κανα Παρτακι με κορονες:jump: :jump: :jump:

Σε ΧΑΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????? ????? ?????

:devil: :p :devil: :p :devil: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.