Jump to content

Σχετικη ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην προσπαθεια μου ως νερουλας.....

greekfragma

Recommended Posts

Λοιπον παιδες τλικα ο γειτονας θησαυρος σαν ατομο.Με το που γυρισε σημερα απο τη δουλεια μου χτυπησε τηλεφωνο να το παω και αυριο το πρωι μου ειπε περνα να το παρεις.Μπρουτζοκολληση θα κανει και εχει και φλογιστρο και γενικα ξερει πολυ καλα απο κολληματα.Το μονο προβλημα μου ειπε ειναι οτι θα καει λιγο το ψυγειο και θα φυγει το χρωμα σε εκεινο το σημειο.Δεν αγχωνομαι παντως.

Αυριο βραδυ θα επιστρεψω δριμυτερος με φωτος απο το ετοιμο(ελπιζω) συστηματακι και θερμοκρασιες που θα θυμιζουν Ανοιξιατικο καφεδακι στην παραλια με ελαφρυ βοριαδακι(τι ειπα παλι ο ποιητης ρε):D :D :D

Ευχαριστω και παλι παιδες και ελπιζω το θρεντακι να μην γινει 25σελιδο οπως το περιμενα αρχικα αλλα 30σελιδο:devil: :devil: :devil:

Χαιρετωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Ασε απο διαρροες και τιποτα αλλο...

Μια φορα απο την βιασυνη μου δεν ειχα βαλει καλα το λαστιχο μεσα στο μπλοκ και εκανε μπανιο η 9700...

Αλλαξα καμια δεκαρια χρωμματα μεχρι να καταλαβω οτι ολα ηταν ο.κ

πωπω παιδες λιγες λιγες οι ντοματες σας παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Ελπιζω μονο να δουλεψει..........χαχαχαχαχαχα:nuke: :nuke: :nuke: :nuke:

Απορω με τον εαυτο μου πως μπορω και γελαω μετα απο τετοιο τερατουργημα.

Ποτε μην λετε σε καποιον να σας κανει μια δουλεια αν δεν ειστε παρων την ωρα εκεινη.

Εαν δεν ακολουθησετε το παραπανω σχολιο μου θα βρεθειτε με κατι αποτελεσματα..........

π.χ.---------------->>>>>ιδου το ομορφο ψυγειακι απο το ΧΑΚσοπ μετα την επεμβαση κολλησης του γειτονα στον οποιο το εμπιστευθηκα........κλαψ κλαψ:'(

post-596-1416070807,6973_thumb.jpg

Νεωτερα απο το ψυγειο.

Δοκιμαστηκε για περιπου 2 ωρες και η κολληση τελικα ειναι τελεια.Δεν σταζει με τιποτα.Ουτε με κουνημα του σωληνα πανω-κατω-δεξια-αριστερα.Περασα επισης και ταινια τεφλον μεσα απο καθε ρακορ για περιπου 10στροφες.Πραγματικα αψογο το ολο συστημα στο 2ο κρασ τεστ.Αυριο που θα ερθουν απο δω για καφε Βαγκουρας και Κρισιουν θα το εγκαταστησω στο κουτι.Το μονο που μενει ειναι μεχρι να ερθουν και τα παιδια να βαψω τα καψιματα του ψυγειου,το plextor-ακι μου και το floppy.Οποτε αυριο βραδυ ειναι η μερα των φωτογραφιων.

ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 10:52]

νερό περνάει? αυτό μας νοιάζει:p μέτρα και τη ροή μήπως έχει καμιά δυσάρεστη συνέπεια εκεί...

Η ροη ειναι σταθεροτατη και αψογη.Κανενα προβλημα δεν παρατηρησα.:cool:

Εχω να ρωτησω κατι ακομα πριν το στησω τελειωτικα..............

Οι μικρες φυσαλιδες που καθονται στα τοιχωματα(μιλαω για πολυ μικρες-πιο μικρες και απο αναψυκτικου) υπαρχει καποιος τροπος να φυγουν.Ξερω οτι δεν επηρεαζουν καθολου τη ροη καθως ισα ισα που φαινονται αλλα θελω να διαπιστωσω την απολυτη καθαροτητα του συστηματος και των σωληνων.Ισχυουν τα περι πλυσιματος με καθαριστικα πιατων?

Τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 22:49]

Αυτές οι φυσσαλίδες φεύγουν μετά από μερικές ώρες λειτουργίας...

Μετα απο περιπου ποσες ωρες?

ΘΑ χρειαστω εξαερωση εαν ενωθουν ολες μαζι?

Υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω την εξαερωση εαν το βαλω να δουλευει εκτος υπολογιστη τις ωρες που θα μου απαντησεις στην προηγουμενη ερωτηση και να κλεισω το κυκλωμα μολις ενωθουν οι φυσαλιδες σε μια μεγαλυτερη την οποια θα εξαγω μεσα σε λεκανη με νερο(δηλαδη ειναι εφικτο να βγαλω ολο μα ολο τον αερα απο το κυκλωμα)?

:confused::blink::confused::blink::confused:

ΡΕΕΕΕΕΕΕ εισαι χωρις σημειο στυξης για πανω απο 3 σειρες....παρε καμια ανασα.

Βαλε το κυκλωμα να δουλεψει για κανα 4-5-6 ωρο για να φυγουν και οι φυσαλιδες και να τεσταρεις και διαρροες.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:50]

Φίλε μου τα ρακοράκια για το ψυγείο του HAC από που τα πήρες?

Το ψυγειο το πηρα μεταχειρισμενο και ο προηγουμενος τα ειχε ηδη επανω.Τον ρωτησα και μου ειπε οτι στην Σπυρου Πατση&Καβαλας εχει ενα μαγαζι με υδραυλικα που εχει τα παντα σε τετοια ειδη.Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις εαν πας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.