hyperion Σεπτέμβριος 21, 2010 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 λογικα 460 ηθελε να πεισωστα...χαχα πωπω ντροπη ουτε καν dx11 θα ειχα οπως τωρα...:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Σεπτέμβριος 22, 2010 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Έχει ήδη απαντήσει ο tamerlan. Τώρα όσον αφορά τα περί ασυμβατότητας και τέτοια θα συμφωνούσα αν 1) Το SLI είχε παρουσιαστεί φέτος και 2) Αν του πρότεινα όχι δύο NVidia κάρτες αλλά δύο κάρτες της VIA ή της SiS. Ψάξε λιγάκι στο Internet και θα δεις ότι συνήθως - όχι πάντα - υπάρχει μία περίπτωση που αξίζει ο συνδυασμός δύο mainstream καρτών έναντι μιας hi end. Η περίπτωση των 460 είναι μια τέτοια περίπτωση. Σε ξανά παραπέμπω στο post του tamerlan, αλλά σου προτείνω να το ψάξεις και ο ίδιος, σε άλλα sites που κάνουν αντίστοιχη σύγκριση. Ναι, είδα την απάντηση του φίλου μας και είδα και μετρήσεις. Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος ένα πράγμα. Δεν διαφωνώ ότι είναι καλύτερες οι επιδόσεις, όμως προσωπικά θα προτειμούσα Single GPU λύση. Δεν θέλω άγχη και αν δουλεύουν 100 όλοι οι πυρήνες κλπ. Είμαι κατά των Dual GPU μέχρι το κόκκαλο και είναι καθαρά δική μου γνώμη. Εξηγούμε γιατί κάποιοι παρεξηγούνται και αρχίζουν Flame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 22, 2010 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ναι, είδα την απάντηση του φίλου μας και είδα και μετρήσεις.Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος ένα πράγμα. Δεν διαφωνώ ότι είναι καλύτερες οι επιδόσεις, όμως προσωπικά θα προτειμούσα Single GPU λύση. Δεν θέλω άγχη και αν δουλεύουν 100 όλοι οι πυρήνες κλπ. Είμαι κατά των Dual GPU μέχρι το κόκκαλο και είναι καθαρά δική μου γνώμη. Εξηγούμε γιατί κάποιοι παρεξηγούνται και αρχίζουν Flame. Βασικά όταν έχουμε μια προσωπική άποψη με βάση τις δικές μας προτιμήσεις δεν λέμε στον άλλον "Σοβαρά μιλάς τώρα?" έτσι ξεκάρφωτα και χωρίς να το τεκμηριώσουμε. Καλή σου μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Σεπτέμβριος 22, 2010 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Καλημέρα!Όχι, τεκμηρίωσα τη γνώμη μου στο γιατί είμαι κατά των Dual GPU.Ούτε με σφαίρες δεν τη παραδέχομαι αυτή τη τεχνολογία όσα Benches και να δω.Απλά σε πήρε η μπάλα εσένα επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι του SLI/CF και γενικότερα των Dual GPU λύσεων και μου χτύπησε κάπως το SLI 460 αντί GTX480. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 22, 2010 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ερώτηση... Από πότε τα 60 FPS δεν είναι αρκετά, ακόμα και για το μάτι ενός απαιτητικού gamer; Μήπως αυτό το "παραμύθι" με τις κάρτες, μας έχει γίνει ψύχωση τελικά;:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Σεπτέμβριος 22, 2010 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Σταμάτα βλάσφημε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 22, 2010 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Ερώτηση... Από πότε τα 60 FPS δεν είναι αρκετά, ακόμα και για το μάτι ενός απαιτητικού gamer;Μήπως αυτό το "παραμύθι" με τις κάρτες, μας έχει γίνει ψύχωση τελικά;:whistle2: απο τοτε που θα δει 100FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 22, 2010 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Το έχουμε πει 1000 φορές (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Δεν έχουμε ψύχωση με το 60, αλλά με το 60, πάνω κάτω σιγουρεύεις πως σε σημεία ΔΕΝ θα σου πέσει κάτω απο τα 30 που με αυτά έχουμε ψύχωση γιατί μετά βλέπεις σπάσιμο.Αν έχω 100 ακόμα καλύτερα γιατί δεν θα πέσουν ποτέ (θεωρητικά) κάτω απο τα 30.Όπως έχω πει και εγώ και ο άλλος πυροβολημένος (Sebastian) μην κολλάτε στα μαξ και αιδίες, να κοιτάτε και τα min fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Σεπτέμβριος 22, 2010 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 να ξαναπουμε ομως τα 100+ ειναι για οσους δεν τους ενδιαφερουν τα χαμενα fps...τα 60 ειναι το γλυκο σημειο για το ματι...ωστε να μην κανει η οθονη tearing, horizontal lines...επειδη μεταπηδαει καρε...λιγοι εχουμε οθονες ή μονιτορ 120hz...ωστε να αξιζει το ξεκλειδωτο vsync..αλλιως ειναι μαπα...παρολα αυτα θα συμφωνησω, πως οταν ξεκλειδωτα εχεις 90+ φπς...εξασφαλιζεις οτι δεν θα πεσουν τα καρε ευκολα κατω απο 30...οτι ειναι κατω απο 30 ειναι κολλημα-lag...τα min. ειναι η απολαυση...ολοι για τα μιν. αλλαζουμε οδηγους και καρτες...τοσο μικρα...αλλα και τοσο σημαντικα...!!! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Σεπτέμβριος 22, 2010 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Πάλι καλά που δεν βγήκε κανένας όπως σε γειτονικό Forum να πει ότι θέλει να βλέπει τουλάχιστον 90FPS γιατί κάτω από 90 δεν μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 22, 2010 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Sektor μη σε δω μονο με crossfire η καμια 5970 ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 22, 2010 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Sektor μη σε δω μονο με crossfire η καμια 5970 ετσι?Εμένα με μια GTX-480 όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 22, 2010 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Χαχα! προδοτη kezm... Ζευγαρωσε την asap! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Σεπτέμβριος 22, 2010 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 έρχεται και χειμώνας, θα κάνεις απόσβεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Σεπτέμβριος 22, 2010 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 πουφφφ Κακοήθειες. Η κάρτα φέρνει το καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 22, 2010 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 έρχεται και χειμώνας, θα κάνεις απόσβεση + το οτι θα σε βλεπει με καλυτερο ματι η ΔΕΗ, Ρωτα κ μενα!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 22, 2010 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 έρχεται και χειμώνας, θα κάνεις απόσβεση Κλειδωμα ερχεται γιατι ο OP καρτα πηρε, "νερο" παιζει το Metro. Tα υπολοιπα κινονται μεταξυ γραφικοτητας και flame/spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Με την ανάλυση 1920x1080 το παίζει καλά αλλά κολλάει κάπου κάπου!!! Ένταξή δεν το παίζει κ τέλεια άλλα το παίζεις το παιχνίδι...Μάλλον θα βάλω κ άλλη μία GTX 460!!!Τότε θα το παίζει τέρμα άνετα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Σεπτέμβριος 24, 2010 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Sektor μη σε δω μονο με crossfire η καμια 5970 ετσι? Μπορώ να πω ότι είμαι των άκρων! Το παραδέχομαι δημόσια λοιπόν! :happy2: Ήμουν nVidia φανμπόι και μάλιστα κολλημένος με Dual GPU κάρτες και Quad SLI/CF. Με έφεραν από εδώ, με έφεραν από εκεί και με έπεισαν να πάω σε Ati και high end single. Άξιζε και με το παραπάνω μπορώ να πω! Αν αλλάξω πάλι γνώμη (για dual/quad gpu), θα είμαι για ban! Το έχω αναφέρει και πιο παλιά ότι αν έβρισκα άλλη μία 5870, θα τη πέταγα πάνω. Αυτό γιατί αυτή που έχω τώρα είναι από RMA. + Ότι ανά πάσα στιγμή χαλάω το CF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.