Jump to content

GTX 480

By_Dj

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Αν μπορείς να βάλεις δύο NVidia κάρτες σε SLI πάρε δύο GTX460 1GB και ξέχνα την 480.

Σοβαρά μιλάς τώρα?

Τελικά πήρα την GTX 460 !!!:yes2:

Απο τα σαλονια της 480 πως βρεθηκες στα αλονια της 460 και ειδικα της 768Mb ?

Ευχαριστώ tamerlan!

Όχι αυτήν με τα 768mb πήρα:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-TT-GTX460-768D5E-HDMI.htm

Έβαλα το metro 2033 όλα full κ physx κ το πάει μια χαρά!!!Παρομοίως κ το Just Cause 2!!!

Οπα, Οπα, Οπα.

Το μετρο 2033 σε 1920 Very High, ολα ΟΝ, Physics και @@, ΑΝ πάει νερό, και "τέλεια" σε 1920 με 1 460 768 Μεγα, εγώ θα σου αγοράσω άλλες 3 να κάνεις Quad fire, μπας και δεις τι παει να πει νερό στο 1920.

Δεν θέλω να στην πω, απλά δεν γίνεται αυτο που λες, στην ανάλυση που λεσ, στο παιχνίδι που λες.

Αν μπορείς να βάλεις δύο NVidia κάρτες σε SLI πάρε δύο GTX460 1GB και ξέχνα την 480.
Σοβαρά μιλάς τώρα?

23% καλύτερες επιδόσεις κατα μέσο ορο προσφέρουν οι 2ΧGTX460 1gb σε σχέση με 1ΧGTX480.

Και με μικρότερο κόστος.

Σοβαρά μιλάς τώρα?

Αν νομίζεις ότι δεν μιλάω σοβαρά, ανέλυσέ μας την σκέψη σου σε παρακαλώ.

μα ο By_Dj gtx460 πηρε!

τι εννοεις?? εδω κοντευει η 480 να πεσει κατω απο 30 fps στο μετρο 2033[1920χ1200]ολα full

η 460 τι περιμενεις να κανει?

συγνωμη αλλα καποιοι μερικες φορες το παρακανουν δεν μπορω να κατσω να διαβαζω τετοια παλαβα

ενταξει καλη καρτουλα η 460 αλλα μεχρι εκει

εδιτ@ goku οκ μαν :victory:τοξερα οτι θα συμφωνουσαμε ειναι και πρωι

οπα!:stop:

εγω νομιζα πως πηγαινες να υποστηριξεις το "ολα νερακι στο metro 2033 @1920 με την gtx 460" νομιζοντας εσφαλμενα οτι ο By_Dj πηρε την 480! γι' αυτο και εχω το "460" στο πιο πανω ποστ μου μπολνταρισμενο...

εν τελει συμφωνουμε!:)

υγ: παω να κανω καφε να ανοιξει κανα ματι...!

Παιδες το "καλα" και το "νερο" ειναι διαφορετικα για τον καθενα.

Για εμενα οτι ειναι κατω απο 60fps, δεν παιζεται.

τα 60 και τα 120 ειναι το sweet σποτ, για καποιον που ξερει να παιζει, ξερει να εχει ματι του gamer, και αυτο ποικιλει αναλογως την οθονη...το οχι κατω απο 60 δινει μια απολαυστικη μη-καθυστερηση...οποτε, η χρηση vsync ειναι θεα...για αυτο οσοι λενε νερακι καλα και smooth, το 60 και πανω ειναι smooth, απο εκει και κατω ειναι slow...ειναι lag...:jump1:

Αν νομίζεις ότι δεν μιλάω σοβαρά, ανέλυσέ μας την σκέψη σου σε παρακαλώ.

Του λες να μπλέξει με Dual GPU από το να πάρει το High End Single GPU?

Πάντα το Single>Dual, σε συμβατότητα με Games, χωρίς ms, κλπ.

Γιατί να κάνει τόσο περίπλοκο το σύστημά του βάζοντας δύο κάρτες γραφικών?

Του λες να μπλέξει με Dual GPU από το να πάρει το High End Single GPU?

Πάντα το Single>Dual, σε συμβατότητα με Games, χωρίς ms, κλπ.

Γιατί να κάνει τόσο περίπλοκο το σύστημά του βάζοντας δύο κάρτες γραφικών?

Έχει ήδη απαντήσει ο tamerlan. Τώρα όσον αφορά τα περί ασυμβατότητας και τέτοια θα συμφωνούσα αν

1) Το SLI είχε παρουσιαστεί φέτος

και

2) Αν του πρότεινα όχι δύο NVidia κάρτες αλλά δύο κάρτες της VIA ή της SiS.

Ψάξε λιγάκι στο Internet και θα δεις ότι συνήθως - όχι πάντα - υπάρχει μία περίπτωση που αξίζει ο συνδυασμός δύο mainstream καρτών έναντι μιας hi end. Η περίπτωση των 460 είναι μια τέτοια περίπτωση. Σε ξανά παραπέμπω στο post του tamerlan, αλλά σου προτείνω να το ψάξεις και ο ίδιος, σε άλλα sites που κάνουν αντίστοιχη σύγκριση.

μια χαρα ειναι τα dual gpu...εγω εχω 2 5850 και θα πηγαινα σε 2 gtx 460 2gb sli, αν δεν περιμενα το refresh της nvidia λιγο αργοτερα, ή τις νεες 6000hd της ΑΤΙ...το ενα gpu ειναι πιο αδυναμο, μικροτερα ορια, καθως κανεις overclock σε μια μονο καρτα...ενω στην αλλη περιπτωση κανεις σε 2 καρτες, και τα ωφελη ειναι κατα πολυ πολλαπλασια...και σε πολλες περιπτωσεις στοιχιζει το ιδιο ή και φθινοτερα απο αλλες περιπτωσεις...μην τα ισοπεδωνουμε ολα, παει ο καιρος που επαιρνες μονο 1 και 1 μετα απο μηνες...πλεον οι εταιριες καταλαβαν οτι βγαζουν κερδος και εξ'αρχης... ;):yu:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.