psy_gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2010 Παιδια έχω το εξής πρόβλημα με τον wd studio. Τον έχω συνδεμένο σε e-sata. Όταν μπαίνει σε stand-by/sleep mode δεν ξυπνά και χάνεται τελείως απο τις συσκευές. Ο δίσκος κάνει το spin up αλλά κολάει εκει. Με το usb δεν έχω πρόβλημα. Κάπου διάβασα γιa ασυμβατότητα με κάποιους sata controllers...Σε windows xp sp3 δουλεύει...Μπορώ να απενεργοποιήσω το power saving mode?
LouCi4er Σεπτέμβριος 10, 2010 #2 Σεπτέμβριος 10, 2010 Μπορεις.Πηγαινε πινακας ελεγχου/Συστημα και ασφαλεια/ και εκει που λεει επιλογες παροχης ενεργειας θα πατησεις επιλογη χρονου μεταβασης σε κατασταση αναστολης λειτουργιας.Στην συνεχεια θα δεις να λεει απενεργοποιηση της οθονης και τα λεπτα και απο κατω λεει μεταβαση του υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας και βαλτο ποτε.
psy_gr Σεπτέμβριος 10, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 10, 2010 Μπορεις.Πηγαινε πινακας ελεγχου/Συστημα και ασφαλεια/ και εκει που λεει επιλογες παροχης ενεργειας θα πατησεις επιλογη χρονου μεταβασης σε κατασταση αναστολης λειτουργιας.Στην συνεχεια θα δεις να λεει απενεργοποιηση της οθονης και τα λεπτα και απο κατω λεει μεταβαση του υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας και βαλτο ποτε.Ναι αυτό είναι στο never για τους hdd...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.