Jump to content

Επέκταση εγγύησης HP Pavilion

NoDsl

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να κάνω μια επέκταση εγγύησης σε ένα pavilion dv6-1310 και έχω ζαλιστεί από τα πολλά τηλέφωνα χωρίς να έχω βγάλει άκρη.

Καταρχάς στην Ελληνική αγορά οι μισοί επιμένουν οτι ο υπολογιστής ΔΕΝ πρέπει να έχει κλείσει πάνω απο 6 μήνες απο την αγορά για να κάνεις επέκταση, οπότε αν έχει κλείσει δεν σου πουλάνε καν(Infoquest) αλλά τουλάχιστον αυτό το ξεκαθάρισα με την HP και ΔΕΝ ισχύει. Και τελευταία μέρα μπορείς να πάρεις Care Pack.

Από εκεί και πέρα, στα καταστήματα εντός Ελλάδος, τα 3 χρόνια που θέλω έχουν ένα εύρος τιμών από 99€ έως 140. Αυτό που είδα στο hp.com είναι οτι έχει ΠΑΑΑΡΑ πολλά πακέτα με onsite visits, pickup&delivery, customer carry in, accidental damage κλπ.

Το θέμα είναι οτι στα εδώ καταστήματα δεν ξεκαθαρίζουν στην περιγραφή τι περιλαμβάνει το πακέτο που πουλάνε και τι κωδικό πρέπει να έχει ώστε να παραγγείλω. Επίσης απο την ίδια την HP.com μπορώ να αγοράσω;

Έχει κάνει κανείς ποτέ επέκταση για να μου πεί διαδικασία;

Τέλος, επέκταση στην επέκταση γίνεται;

Ευχαριστώ παίδες.:hang3:

Καλησπέρα

Μπαίνεις στο site

https://h30125.www3.hp.com/csn/salesmktg/elfpack/elf_nonlkup_services.asp?code=ELNL:2:-USA

προσοχή !! μόνο με ΙΕ και οχι με firefox

και επιλέγεις χώρα

κατόπιν πας κάτω και επιλέγεις By Hardware Product Number

βάζεις το part number.... dv6-1310 = VJ703EA

και πατάς ΟΚ

επιλέγεις κατηγορία που θέλεις και σου δίνει προτεινόμενες λιανικές.

πχ U4386E HP 3y Nbd Onsite Commercial Notebook SVC 225€

U4395E HP 3y PickupRtrn Commercial NB Only SVC 122 €

ελπίζω να βοήθησα

Ωραίος ο παίχτης. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ σωστά;

Το δευτερο πακέτο έχει και τα μεταφορικά απο και πρός την HP? Απο το site που δίνεις μπορώ να αγοράσω;

Επίσης σε περίπτωση RMA το στέλνω στην ίδια την HP ή αν π.χ έχω πάρει την επέκταση απο Infoquest το στέλνω σε αυτούς και το πάνε αυτοί;

Ευχαριστώ.

Το pick up and return σημαίνει ότι το παραλαμβάνουνε και σου το επιστρέφουνε χωρίς χρέωση. Το site ειναι ενημερωτικό για το τι εγγυήσεις μπορείς να επιλέξεις αλλά δεν μπορείς να παραγγείλεις απο εκεί.

Η infoquest ειναι διανομέας και service point HP, συνεπώς εσύ αν πάθει κάτι το φορητό καλείς στην HP (801 11 225547) και τους λες ότι χάλασε και εχω εγγύηση.

Αυτοί με την σειρά τους είτε δρουν και ενημερώνουνε την quest είτε σου λενε πάρε τηλ στην quest για να έρθει να το παραλάβει.Επίσης έχεις και δεύτερη επιλογή την Login (www.login.gr)

Μάλιστα. Ουσιαστική διαφορά μεταξύ HP 3y PickupRtrn Commercial NB Only SVC και HP 3y Pickup Return Pavilion NB SVC για το δικό μου λαπτοπ υπάρχει;

Γιατί login που κάλεσα μου είπαν οτι υπάρχει μόνο αυτό τα 139 έχει και μεταφορικά ενώ ένα άλλο, για 3 χρόνια πάλι, χωρίς ηταν στα 108+φπα.

Επίσης γνωρίζεις εάν υπάρχει επέκταση μετά την επέκταση ή μία φορά γίνεται;

EDIT: Επίσης αν πάρω απο εδώ την επέκταση, σε ποιον πάει το λαπτοπ σε περίπτωση βλάβη;;;;

την διαφορά όχι δεν την ξέρω.

Μετά την 3ετή εγγύηση μπορείς να αγοράσεις τις λεγόμενες post warranties αλλά είναι για 1 χρόνο. Βέβαια στο site που είδα δεν εμφανίζονται τώρα ίσως γιατί το μοντέλο είναι σχετικά πρόσφατο.

ΟΚ αρχίζω και βγάζω άκρη.

Ενα τελευταιο. Στο you έχει την επέκταση απο 2->3 στα 53ευρώ που όπως καταλαβαίνεις είναι άριστη τιμή. Αν αγοράσω αυτή μπορώ μετά να πάρω απο 2σε 3? υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ναί απο 1 σε 2 κάνει 53 στο you. Γενικά όμως, εάν αγοράσω επέκταση απο 1 σε 2 μετά μπορώ να πάρω και άλλη επέκταση απο 2 σε 3 ας πούμε; ή πάει μία φορά η επέκταση;

Προφανώς πρέπει να υπάρχει πακέτα 2 σε 3 έτσι; Δεν κάνει να ξαναπάρω το ίδιο πακέτο των 53 ευρώ.

Σαφώς και συμφέρει. Έχεις και λιγότερες... ανησυχίες μετά μην πάθει κάτι.

Και γω θέλω να πάρω επέκταση για ένα ΗΡ που πήρα, οπότε μόλις βγάλεις άκρη NoDsl κάνε ένα ποστ να δούμε τι παίχτηκε.

(Σχεδον) βρισκεις οποιαδηποτε μητρικη στα 100Ε απο ebay.

Στην περιπτωση που σου καει.

Ετυχε παρομοια περιπτωση σε φιλο και προκειμενου να αποχωριστει το μηχανημα για οσο χρονο ηθελε το μαγαζι-αντιπροσωπεια (+ τα εξτρα λεφτα -μολις εκτος εγγυησης) κλπ ,παραγγειλαμε μητρικη απο αμερικη.

long story shory short ...usps->no tax->ο σκληρος δουλευε σαν δευτερος ολο το διαστημα σε αλλο pc (δεν σταματησε τη δουλεια του)-> σε 10 μερες το laptop ετοιμο στημενο->everybody happy.

Kαι σε λαπτοπ που το αγορασε ακριβα κιολας..1100 αν δεν απατωμαι.

(HP επισης.)

Απο πού αν επιτρέπεται; Γιατί για το συγκεκριμένο μόνο 150++ δολαρς βλέπω. Και μάλιστα αυτή με τα 150 δεν έχει την ATi. ATi έχει η μεγάλη με τα 330+

http://cgi.ebay.com/HP-dv6-dv6-1300-Series-Intel-CPU-Motherboard-578378-001-/140441609621?pt=Motherboards&hash=item20b2f8e595

Οι μητρικές αυτές συνήθως είναι επισκευασμένες. Όσο κι αν είναι δελεαστικές, προσωπικά δε θα τις εμπιστευόμουν ποτέ. NTG, ο φίλος σου στάθηκε πολύ τυχερός μάλλον. :bigsmile:

σαν brand new αγοραστηκε ..και με δυνατοτητα refund ..οποτε ή αυτο..η αλλο λαπτοπ.

Επεσα στην περιπτωση μαλλον οσο αναφορα την τιμη.

(και το δικο του ειχε καρτα..8600/8500 gt/gs..κατι τετοιο...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.