Jump to content

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

gavorki

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και πάλι. Αγόρασα από κάποιο γνωστό ένα pc πριν 10 μέρες περίπου.

Φτιαγμένο από διαφορετικά κομμάτια αλλα δυνατό και σε αρκετά καλή τιμή.

Amd ii 4x με 6gb ram (ddr3), bluray, ati 3870hd 1gb kai disko 1tb sata.

Μετά από 2 μέρες όμως καίγεται το τροφοδοτικό (450w premiere από το πλαίσιο).

Πάω και το αλλάζω αλλα μάλλον το τροφοδοτικό έκαψε και τον δίσκο (ο οποιος είναι αγορασμένος oem από εξωτερικό και δεν καλύπτεται από καμια εγγύηση).

Πάω σήμερα και αγοράζω ένα νέο sata 640gb και τον βάζω στο pc.

Με καμια μα καμια δύναμη δεν με αφήνει να περάσω windows χρ. Βγαίνει η γνωστη "death" μπλε οθόνη ενώ όταν πάω να περάσω windows 7 όλα κομπλέ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι τα win7 ακόμα δεν τα περνάω για 3 λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι το web page maker ακόμα δεν έχει βγει σε win 7 έκδοση

ο δεύτερος είναι ότι η on-board lan δεν έχει drivers (και δεν μπορώ να τους βρω έστω και αν είναι enabled η κάρτα από το BIOS)

ο τρίτοs είναι ότι έχω μια pci netgear κάρτα fa-311 για την οποια δεν έχουνε βγει drivers για win7

Έχω ψάξει με το serial number την μητρική (που είναι από dell "ιinspiron" 570) αλλα δεν λέει πουθενά μα πουθενά για το τι στο καλο ethernet controller έχει !

και ερωτώ κύριοι φίλοι "συμφορουμιται"....τα νεύρα μου or what??????????????????

κάποιος να μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ?

δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το ποτε σου πεταει την μπλε οθονη

και τι σου γραφει

Με Premier Τροφοδοτικό OEM Δίσκο ότι ναναι, κάρτα γραφικών 2 γενεών παλιά (3870), μητρική από Dell Inspiron !!!! μάλλον αυτός ο "γνωστός" σου δεν πρέπει να έχει και πολύ καλή σχέση με το άθλημα....

Μην μιλήσω για τεχνική υποστήριξη - κάλυψη εγγύησης που θα έπρεπε να σου παρέχει....

Από εκεί και μετά η μπλέ οθόνη πρέπει να μας πεις τι γράφει για περισσότερες κατευθύνσεις.

Για Dell inspiron 570 drivers (τουλάχιστον της μητρικής γιατί είναι για ολόκληρο PC) θα βρεις εδώ. Δεν φαίνεται να έχει για Windows XP.

Για το οτι δεν φορτώνει Windows XP αλλα φορτώνει 7 κανονικά, όπως είπαν πιο πάνω, πρέπει να δώσεις πληροφορίες για την μπλε οθόνη. Lucky guess είναι να έχει από το BIOS τις θύρες SATA σε λειτουργία AHCI και όχι σε IDE, οπότε τα XP χρειάζονται πριν την εγκατάσταση τους να βάλεις οδηγούς AHCI (που τα 7 έχουν ενσωματωμένους).

Edit: Για την κάρτα netgear fa-311 που ανέφερες μπορείς να δοκιμάσεις στα 7 τους drivers των Vista. Ίσως λειτουργήσουν.

Oτι λεει ο απο πανω ειναι!

Πρεπει να μπεις στο bios και να αλλαξεις το ahci σε ide. Το ειχα παθει κ γω με winxp ενω με 7 δεν ειχε θεμα.:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.