Jump to content

σας δουλευει το messenger?!

chroma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα. όπως λέει ο τίτλος..! σαδφασδφσδφασδφ δε μπαίνει με τίποτα. έχω πρόβλημα ή τα κλασικά του πάλι;

τι να σου πω ρε συ:o ...εμενα μου δουλευει μια χαρα...αλλα you know τα τρωει τα κολληματα που και που!!!

Στα τσακίδια για απόψε.. :eek: Έχει κανενα 090 partyline το lab τουλάχιστον..; :blink:

Καλο θα ηταν να απενεργοποιησεις το messenger των windows και να τρεξεις μια καινουρια εκδοση π.χ 6.1 .Αν δε δουλεψει και αυτό κατι άλλο θα φταιει

Συγνώμη που δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστικός. Στο msn messenger 6.1 αναφέρομαι, το windows messenger τρώει πόδι αμέσως μετά από κάθε καθαρή εγκατάσταση.

οπως ειπα και νωριτερα εμενα δουλευει μια χαρα το 6.1.

για κανε καμια επανεγκατασταση μπας και...........................που ξερεις microsoft ειναι αυτη:D :devil: :p

Μερικές φορές και εγώ δεν μπορώ να μπω

Αλλά δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή.

Μοιάζει σαν να μη μπορεί να επικοινωνήσει μέσο του νετ

Αν και αυτό μου συμβαίνει σπάνια είναι πολύ εκνευριστικό

Ακόμα δε μπαίνει.. μαζί με ΕΠΑΚ, 56k είμαι ένας περήφανος τριτοκοσμικός. Ζήτω..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.