kaynd Απρίλιος 24, 2004 #121 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 To ΗΑΛΟ είχε χαλιά γραφικά? Ίσως είμαι ολιγαρκής στα γραφικά γι αυτό και εμένα μου φαίνονταν κανονικάΚαλά δε το συζητάμε τα γραφικά του far Cry είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά του HALO Αλλά ας μη ξεχναμε ότι το Halo είναι 2 και πλέον χρονιά παλαιότερο Όσο για το Operation Flashpoint πραγματικά αυτό το παιχνίδι το είχα ερωτευτείΕκπληκτικά ρεαλιστικό Και για την εποχή του είχε καλά γραφικά καλά τώρα μοιάζουν προϊστορικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 24, 2004 #122 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 σε σειρα προτιμησης για μενα σε γραφικα:1)UT20042)Spliner Cell3)Far Cry4)Halo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 24, 2004 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd To ΗΑΛΟ είχε χαλιά γραφικά? Ίσως είμαι ολιγαρκής στα γραφικά γι αυτό και εμένα μου φαίνονταν κανονικάΚαλά δε το συζητάμε τα γραφικά του far Cry είναι κλάσεις ανώτερα από αυτά του HALO Αλλά ας μη ξεχναμε ότι το Halo είναι 2 και πλέον χρονιά παλαιότερο το ΗΑΛΟ πέρα του ότι δεν είχε εντυπωσιακά γραφικά, κυρίως ήταν και θέμα έμπνευσης στον σχεδιασμό των χαρακτήρων, είχε το κακό ότι ήταν κακογραμμένο (κακή μεταφορά) και παράλογα βαρύ για το δεδομένο οπτικό αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 24, 2004 #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 μη με τρελαινετε ρε παιδια!! Ηταν φοβερο παιχνιδι το far cry! Σε ποιο αλλο παιχνιδι μπορεις να μπεις και κατω απο το νερο, να βλεπεις ψαρακια, να πετας ανεμοπτερο, να οδηγεις φουσκωτο, λεμβο, κλπ? Οσο για τον τροπικο παραδεισο δεν το συζητω καθολου. Το τοπιο ηταν τελειο, ετσι? Τωρα, αν μπορουσες να κρυβεσαι και στις σκιες με τις τεχνικες του Splinter Cell, ε, τοτε θα ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 24, 2004 #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 To προβλημα με το Halo ηταν οτι αδειο δηλαδη οι πιστες ειναι χαλια.Ειπηδη το γεμισανε με shaders δεν σημαινει οτι εχει γραφικο.Παντως το Flashpoint ειναι πραγματικα αξεπεραστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 29, 2004 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 To HardOCP λεει οτι αυτο ειναι απο την R420 αλλα εμενα μου φενεται για photoshop!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 29, 2004 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Kallileo αυτο δεν ειναι απο την R420. Δες AYTO το λινκ και θα καταλαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 29, 2004 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Aν εβγαζε τέτοια γραφικά η R420 εν έτη 2004 τότε πουλούσα σπίτι, σώμα, οικογένεια για να πάρω αυτή την κάρτούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 29, 2004 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Ναι το ειδα και στο HardOCP. Αστειακι ηταν. Φανταζεσται ομως στο μελλον να δουμε κατι τετοιο. Ποτε ομως???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 29, 2004 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Να είσαι σίγουρος. Πολύ σύντομαΚάπως έτσι φάνταζαν και τα γραφικά του σήμερα πριν 2-3χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.