Jump to content

Far Cry gone gold!!!

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

ποιες 3 μέρες να κατέβει? το αζουρέους δε θέλει με τίποτα να το κατεβάσει με φουλ ταχύτητα... :'(:'( (πειραιά είμαι... κανείς κοντά?)

εγω παιζω με ρυθμισεις στο high και εχω πορωθει απιστευτα!!!!κοντευω να τερματισω λογικα!!!μου αρεσει παρα παρα πολυ αν και ειναι δυσκολο και στο easy!!

παιζω χωρις anisotropy antialising!!!ειναι τελειοοοο

Το δωκιμασα χθες το βραδυ, μαζι με τον chroma σε AMD @ 3200+ με 512 μνημη και GeForce 4 Ti @ 275-550. Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο ακομα και στο medium απο ποιοτητα γραφικων. Απο medium σε high ποιοτητα, απλα ειναι εντελος διαφορετικο, και φανταστικο..

Παντος οσοι εχουν κορυφαιες καρτες γραφικων οπος 9700- 9800 και 5900 θα πρεπει να αισθανονται πολυ τυχαιροι... Μιας και σε GeForce σε High ποιοτητα αρχιζει και lagαρει και πεφτουν και τα καρε πολυ...

Αρχική απάντηση από overclocked [Χθες, στις 20:53]

..... αν και ειναι δυσκολο και στο easy!!....

Μην τα παραλεμε κιολας ,στο medium που το επεξα εγω ηταν ακριβως medium δυσκολιας,απλα κυκλοφορουν τοσο ευκολα games τελευταια που αυτο φενεται δυσκολο.

Αρχική απάντηση από kallileo

Ρε παιδια φερε το στο mitting σημερα.

Εγώ το έφερα, το μοίρασα.. εσυ που ήσουν;

Προεκυψε κατι την τελευταια στιγμη και δεν μπορεσα. Εβρεξε κιολας.

Εκανα και μαθημα το πρωι. Ο μονος στη Θεσσαλονικη.

Chroma που μπορω να σε βρω μεσα στο Σαβ/κο????

Και μια χρησιμη εντολη για να βλεπεται FPS και αλλες πληροφοριες-> γραψτε στην κονσολα \r_displayinfo 1

Αρχική απάντηση από kallileo

Chroma που μπορω να σε βρω μεσα στο Σαβ/κο????

Λαθος ερωτηση....ποτε δεν μας βρισκεις , εμεις σε βρισκουμε....

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Λαθος ερωτηση....ποτε δεν μας βρισκεις , εμεις σε βρισκουμε....

Φανταζομαι το εχεις και συ. Να περασω καμια βολτα απο το συντριβανι???

Eδω ειναι ενα προβλημα , ερχετε το βαρυ χερι της δικαιοσυνης η μανα μου και δεν ξερω τι ωρα ακριβως θα ερθει και ειμαι stanby να παω να την παρω.....αλλιως το απογευμα....

Αρχική απάντηση από Voudas

very interesting..:p:P:P

το οτι ερχεται η μανα μου η οταν θα βρεθω με τον καλλιλεο?ΧΑΧΑΧΑΧ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.