Jump to content

Far Cry gone gold!!!

unstoppable

Recommended Posts

το έβαλα και εγώ - πολύ καλό game, και με πολύ καλά γραφικά - effects (στο high)

Παίζει σαφώς καλύτερα σε openGL για κάρτες γραφικών "έως" και gf4 ti

Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν αντιμετώπισα (800*600 noAA, aniso1x, effects high και λίγα στο medium - όχι ότι είναι και "smooth" - (drivers 56.64), αλλά την μνήμη την πίνει μονορούφι! (512mb) - είναι σαφές αυτό, κάνει και "κολλήματα" μνήμης - θέλει 1giga... (έλεος!)

Πιστεύω ότι για να παίξει "σωστά" θέλει και fx5900 ("απλή" και άνω), ή 9700pro και άνω...

Πάντως αξίζει, είναι εθιστικό, έχει και ενδιαφέρον και καλό gameplay..

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

ε ναι! η ποσότητα μετράει και αυτό είναι που χρειάζεται περισσότερο το "far cry" (για να μην ξεφύγουμε από το θέμα)

Συμφωνώ και εγώ ότι το 1giga κάνει τη διαφορά.... (άντε έξοδα πάλι..)

Παιδια ο Vagouridis εχει δικιο με 1 giga ram δεν εχεις κανενα προβλημα. Παντως εμενα το ανωτερο που μου εχει τραβηξει απο ram ειναι 700MB (το παιζω με effects στο very high kai AAx2).:jump: :jump: :upside: :upside:

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

Παιδια ο Vagouridis εχει δικιο με 1 giga ram δεν εχεις κανενα προβλημα. Παντως εμενα το ανωτερο που μου εχει τραβηξει απο ram ειναι 700MB (το παιζω με effects στο very high kai AAx2).:jump: :jump: :upside: :upside:

σε τί ανάλυση??

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδες, ερωτηση

4*256 πειραζει αμα εχω επανω

ή πρεπει 2*512?

οχι βρε.Απλα η ποσοτητα της μνημης.

Εγω στο συστημα της υπογραφης με 1gb δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα (αυτο ελειπε).Με 512 εκανε κατι σπασιματακια ιδιαιτερα οταν πρωτομπαινε στην πιστα για να φορτωσει τα maps.Και το loading time επεσε πολυ με το 1gb.

Ολα τα εφφε στο φουλ και 2χ ΑΑ ...

Η πλακα ειναι οτι για μια μερα ημουν με 1χ256 και δοκιμασα να το τρεξω... Αστα να πανε...

θα συμφωνησω ταμαλα με τον φιλτατο Βαγκ 1 giga rules

.Εχω παιξει το παιγνιο με τους εξης συνδιασμους

1χ256 :'( Η φρικη σε ολο το μεγαλειο

2χ256 σαφως καλυτερα αλλα και παλι εκανε οτι ειπε και o Vadergr

4χ256 Τα πραγματα ήρθαν στα ίσια τους ολα μια χαρα

2χ512 το ιδιο και εδω με ανωτερη καταναλωση μνημης περιπου 750μβ

Ολα στο Very High kai 1024x768 Φυσικά τα frames ηταν σχεδον κατω απο 50

αλλα εγινε για δοκιμη περισοτερο Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο πέφτουν τα frames οταν αναψεις τον φακο (20 25) περιπου:'(

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 15:58]

Αυτος ο τελευταιος πολυ ζορικος ειναι. Πως διαολο πεθαινει???

Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ,χτυπα τον κανονικα και θα ψοφισει

ρε παιδια με υλωκασατε να το παρω κ να το παιξω με τα τοσο ωραια σας λογια αλλα 1 εχω να πω(κιας ειμαι ο μονος!)....τι μα τι παραπανω εχει απο τοσα αλλα στο ειδος του???τι??το gameplay κ την αγωνια ή το σεναριο??προτιμω MOHAA με χιλια!ποια καινοτομια εχει??τα γραφικα ε??για να παιξεις ικανοποιητικα (κ μιλαω για γυρω στα 60 frames γιατι μονο τοτε Παιζεις!) πρεπει απο very high ολα να τα πας medium!κ δε μιλαω για ΑΑ κ AF!!οποτε λοιπον που ειναι τα ωραια γραφικα!!ακομα κ στα 30 σταθερα να θες να παιξεις πρεπει να αφαιρεσεις πολυ quality!για να παιξεισ ΤΕΛΕΙΑ θες ανετα 4ghz CPU κ μια radeon 9800xt 256mb extreme-overclocked με water-cooling(οπως κιο CPU, για να φτασει στα 4) αν κ παλι θαχεις ψιλοκολληματα.παιδες προτιμω UT2004 κ Splinter Cell για γραφικα!κ ιδιως αυτην την Unreal Engine που ειναι ενα θαυμα κ σε περιπου 5 χρονακια με την unreal engine 4-5 τα παιχνιδια στο pc θαναι σαν ταινιες..

Αρχική απάντηση από Warlord [Σήμερα, στις 02:38]

(κ μιλαω για γυρω στα 60 frames γιατι μονο τοτε Παιζεις!)

Αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις μία εικόνα με κάτω από 60fps τότε πως παρακολουθείς τις PAL ταινίες που έχουν σταθερό frame rate 25fps?

(Εκτός αν μιλάς για 60fps μέσο όρο οπότε αλλάζει το πράγμα)

Αλλά για να μη βγω εντελώς off topic

Και εγώ το τερμάτισα.

Απλά ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές και ποικιλόμορφες πιστές

Προσωπικά αποκόμισα την ίδια εμπειρία που είχα και όταν έπαιζα HALO.

Μόνο που στο HALO δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε ποιο ηρωικό γιατί ήσουν πάντα ίσος ή ανώτερος από τους αντιπάλους σου

Στο far Cry ειδικά από ένα σημείο και μετά έμοιαζα σαν ένα ανθρωπάκι ανάμεσα στα θηρία.

Και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το τέλος.

Ενώ στο HALO δεν ξέρωαλλά εμένα μου άφησε κάτι το επικό.

προσωπικά το far cry θα μπορούσα να το εντάξω (από θέμα διάρκειας και ενδιαφέροντος) μαζί με τα : Operation flash point, Call of duty, HALO (μιλάω από θέμα κολλήματος) Γιατί τα παιχνίδια δεν έχουν ή έχουν ελάχιστη σχέση μεταξύ τους.

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τo συγκρίνω με τα UNREAL TOURNAMENT

Γιατί δεν έχουν κάποια υπόθεση.

Είναι κάτι σαν τους εξομοιωτές αθλημάτων πχ ποδόσφαιρο

Στο UT δεν έχει νόημα το αν θα πεθάνεις κάποια στιγμή.. αυτό είναι δεδομένο απλά πρέπει να προσπαθείς να σκοτώνεσαι όσο το δυνατόν λιγότερες φορές από τους αντίπαλους σου και να τους σκοτώνεις εσύ όσο το δυνατόν περισσότερες φορες.

Ειδικά το bombing run είναι ακριβώς σαν ένα ματς ποδοσφαίρου ή μπάσκετ μόνο που οι παίκτες κρατάνε όπλα

Τωρα που ειπες το Operation Flashpoint...............

Δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι. Απιστευτο.............

Ε μην συγκρινεις το Far Cry με το Halo.

Στο ενα τα βλεπεις ολα ενω στο αλλα πυροβολας κατι θαμνους που περπανε. Χαλια γραφικα.........

60 μεσο ορο εννοω....με τα specs που βλεπετε στη sig κ με ολα στο very high κ highΑΑ+4xAF παιζω με 20-25fps!!!αν αρχισω κ μειωνω γραφικα για να παιξω με 50-60fps θα χαθει η μαγεια κ τοτε θαναι σαν ενα απλο παλιο παιχνιδι.για το call of duty συμφωνω.παιχνιδαρα.το παιρνεις προσωπικα.πορωνεσαι.το νιωθεις στο πετσι σου.προτιμω κατι τετοιο παρα far cry κ ιστοριες για αγριους.οσο για το UT το προτιμω οχι σα παιχνιδι αλλα σα γραφικα.κ το HALO καλο αλλα καλυτερο σε XBOX.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.