Jump to content

Far Cry gone gold!!!

unstoppable

Recommended Posts

γεια σας παιδια. Εχω το game 3 μερες και εχω παθει ζημια! ΤΕΛΕΙΟ! Εχω ομως καποια προβληματακια. Οταν ειμαι σε δωματιο με πολλα ατομα που κινουνται ταυτοχρονα, το παιχνιδι κολλαει (πολυ λιγα frame). Επισης δεν μπορω να ενεργοποιησω το openGL μηπως βελτιωθει η κατασταση. Το παιχνιδι το παιζω σε High ρυθμισεις. Το συστημα μου ειναι:

P4 2.8GHz / 800MHz, KINGSTON 512DDR/400MHz, MSI GeForceFX5600 128MB (320/550), Audigy 5.1 Player, MOBO Gigabyte 8I875P Ultra, HDD WD 80GB SATA, DVD-RW PIONEER A105, DVD-ROM PIONEER 105.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Βάλε τις ρυθμίσεις στο Medium.

Επίσης πήγαινε στο site της nVIDIA και κατέβασε τους τελευταίους drivers.

Α , και το Patch 1.1 του FarCry ( www.fileshack.com )

Α , και άσε τα Anti-Aliasing & Anisotropic Filtering στο off ( από τους drivers της κάρτας γραφικών )

Καλωσορισες!!!!!!!

Κοιτα με 5600 λογικο ειναι να κολλαει. δοκιμασαμε το openGL σε ενα φιλο με ti4200 και του ανεβασε τουλαχιστο 5-10 fps. δεν ξερω αν βοηθαει στις FX. πιο πισω αν διαβασεις λεει πως να βαλεις OpenGL.

Ποσα frames περιπου βγαζει και τι αναλυση εχεις???

Εχω κατεβασει τους 56.72 αλλα και το patch 1.1 του παιχνιδιου αλλά η διαφορα ηταν πολυ μικρη. Το OpenGL δε δουλευει στην FX (τουλαχιστον στη δικη μου). Στο medium δε θελω να παιξω γιατι αν δεν κανω λαθος, στη θαλασσα δε δειχνει ουτε τα ψαρακια (χε, χε). Το θεωρω λοιπον κατάντια :( . Τα frames που μου βγαζει (επιπεδο Research, αρχη της πιστας στο δωματιο της γεννητριας που γινεται χαμος απο εχθρους) ειναι περιπου 20fps. Εχω βγαλει και το antialising και το aniso το εχω στο 1. Θυμιζω το configuration του μηχανηματος.

P4 2.8GHz / 800MHz, KINGSTON 512DDR/400MHz, MSI GeForceFX5600 128MB (320/550), Audigy 5.1 Player, MOBO Gigabyte 8I875P Ultra, HDD WD 80GB SATA, DVD-RW PIONEER A105, DVD-ROM PIONEER

post-783-1416070853,2673_thumb.jpg

Open GL δωκιμασα και δουλευει σε εμενα, (NF2 - 2500+@3200+ και GF4 Ti @ 300-570) και

δεν ενθουσιαστηκα απο επιδωσεις. Γενικα απο καρε τα πηγενε λιγο χειροτερα και ειχα και προβληματα με την αποικονηση των γραφικων. Που και που χαλασμενα textures, χαλια σκιες και καμια φορα φιανοντουσαν μονο τα μισα πραγματα στην οθονη.

Ρε παιδια μπορουν οποιαδηποτε παιχνιδια να παιξουν με Open GL η Direct3D και πως γινετε αυτο?Στους driver της ATI εχει μια καρτελα 3D απο κει ειναι? Δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ειναι αυτα τα πραγματα.

Μηπως γνωριζετε καποιο link για να κανω download το παιχνιδι?

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δε παιζουν ασφαλως ολα τα παιχνιδια και με τα δυο. Μονα αυτα που το υποστηριζουν.

Στην καρτελα 3D ρυθμιζεις καποια φιτρα τα οποιο θα ενεργοποιουνται οταν θα τρεχεις καποιο παιχνιδι diect3d ή Οpengl.

3 Giga πιο φθηνα θα σου βγει να το αγορασεις.

Kallileo καλα τα λες αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινετε με το D3D και OpenGL. Οταν ειμαι μεσα στο παιχνιδι πως θα δω ποια φιλτρα ενεργοποιουνται? Παντως οταν ειμαι εκτος παιχνιδιου ειναι ολα τα φιλτρα απενεργοποιημενα.Πως θα ξερω τι υποστηριζει το καθε παιχνιδι?:sick: :sick:

Μολις το πηρα παιδια και εχω να πω μονο μια λεξη ''ΤΕΛΕΙΟ'' και γαμω τα γραφικα.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Το παιζω με ολα τα εφφε στο very high χωρις κανενα προβλημα και χωρις να με κοβει πουθενα.

ea6gka το πηρα απο κορυδαλλο αντιγραφη 12 ευρω ειναι ενα dvd.

Αμα θελω να το παιξω με φιλτρα ποια να ενεργοποιησω απο τουσ drivers στην καρτελα 3D αυτα για opengl h d3d??

που θα παει ρε παλιοπαιδα.......θα το παρω και γω στα χερια μου σε λιγες μερες(ελπιζω κυριακη....για ποιον βουδιστη χτυπα η καμπανα) και θα σας δειξω εγω.....

θα δειτε τι θα παθετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.