racer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2010 Ώστε αυτό ήθελε.. άντε να δω τη λυπητερή τώρα 1. First, open phone dialer, 2. Press *#*#4636#*#* to bring up Testing screen, 3. Tap on Phone Information on the menu, 4. Press menu button on the phone, 5. Choose More, 6. Tap on Disable data connection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Ποιο κινητό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Motorola Milestone.. αλλά δεν κατάλαβα γιατί έγινε νέο thread. Τον πόνο μου είπα :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει για της γυναικός το κινητό, ένα LG GT505 που εφόσον έχει Wifi, θέλω να αποκλείσω το WAP κλπ.Δεν μπορώ να κάνω edit ή delete στα connection settings, είπα μπας και ήταν κανά LG αυτό που έχεις και τη γλιτώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Πας στις επιλογές του browser του 505 και έχει επιλογή προφίλ δεδομένων. Εκεί βάλε wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Το ανακάλυψα αυτό στο δεύτερο μήνα Αλλά θέλω γενικότερα να είμαι ήσυχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Ήρθε ο λογαριασμός.. :nada:27:55 διάρκεια, 6334KB, 37,25€ :rant:Mπορώ να κάνω κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Μόνο; Εγώ έφαγα ένα 80άρι στης γυναίκας Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα πακετάκι internet, έβαλα στη Vodafone 80MB 4€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Να το πληρώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 εντωμεταξυ αν καποιος δεν ξερει τι εχει γινει , δε θα βγαλει ακρη απο το thread μονο.Κανε edit στο πρωτο ποστ να φαινεται τι εκαναν στον racer με απατη σε κινητο που βαριοταν να το κανει thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Thread renamed and cleaned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 16, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Μόνο; Εγώ έφαγα ένα 80άρι στης γυναίκας Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα πακετάκι internet, έβαλα στη Vodafone 80MB 4€. Το κινητό δεν είναι δικό μου, το παρήγγειλα για φίλο. Έβαλα τη sim μου για να το δοκιμάσω, να κατεβάσω εφαρμογές κλπ. Για το δικό μου κινητό -Nokia 6630- δε με ενδιαφέρει πακέτο. Να το πληρώσεις? Αυτό θέλω να αποφύγω.. Από τις ρυθμίσεις έκανα uncheck στο "χρήση περιαγωγής δεδομένων" ή όπως το έλεγε. Και πάλι όμως έμπαινε internet! Εγώ σε τι φταίω; Πρέπει να μπω στο google και να ψάξω για να βρω τις οδηγίες που γράφω στο 1ο post; Είναι τρελό fail αυτή η διαδικασία. Αν το κινητό το έπαιρνε ο αδερφός μου πχ, δεν υπήρχε περίπτωση να το απενεργοποιήσει σωστά. Και ο λογαριασμός θα συνέχιζε να γράφει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 16, 2010 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Αυτό που έκανες uncheck πιθανότατα αναφερόταν στη σύνδεση του κινητού στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια περιαγωγής (στο εξωτερικό), οπότε δεν είχε σχέση!Επίσης, το κινητό για ποιο λόγο θέλει να συνδέεται στο ίντερνετ?Έχει κάποια εφαρμογή που τραβάει δεδομένα (π.χ. καιρός)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 16, 2010 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Στο HTC touch diamond πως μπορω να το κλεισω? Ιντερνετ θελω να εχω προσβαση αποκλειστικα μεσω wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 16, 2010 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Πρόσφατα μου ήρθε ενα μυνημα απο vodafone που με ενημερωσε πως αν η χρεωση απο data υπερβεί τα 60 ευρω τότε παγώνει η κίνηση των kilobyte-data-whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 16, 2010 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Θωμά αν έχεις την μαμά ROM ή τέσπα ROM με 6.1 πας εδώ: Settings -> Connections -> Advanced -> Select Networks και βάζεις στο πάνω πεδίο My ISP και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 17, 2010 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Στο HTC touch diamond πως μπορω να το κλεισω? Ιντερνετ θελω να εχω προσβαση αποκλειστικα μεσω wifiΓια δοκίμασε ενα απο αυτά τα δυο 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 17, 2010 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Τα ίδια και στο HTC wildfire. Κατέβασα το APNdroid και ησύχασα :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 17, 2010 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Στο δικό μου Windows Mobile χρησιμοποιώ το NoDATA και είμαι άρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.