Jump to content

Λάστιχοοοο

NooDle

Recommended Posts

Λαμπήτες τα φώτα σας μόλις αγόρασα τα παρτς για υδρόψυξη

αλλα δεν μπορώ να βρω λάστιχο, έχω φάει τον τόπο..

Στο νετ βρήκα το μουλτιραμα αλλά εχεί μόνο σε κόκκινο..

πείτε μου λίγο τι χρώμα κίολας θα ταίριαζε εδω μέσα.. http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062749270

ευχαριστώ

Στα μαγαζια στην Σπυρου πατση μπορεις να βρεις οτιδηποτε σωληνα θες (τυγκον-σιλικονη-πβς) με το μετρο και ρακορ πολυ φτηνοτερα και εικαζω αρκετα ποιοτικοτερα απο τα εξειδικευμενα μαγαζια της στουρναρη

Λαμπήτες τα φώτα σας μόλις αγόρασα τα παρτς για υδρόψυξη

αλλα δεν μπορώ να βρω λάστιχο, έχω φάει τον τόπο..

Στο νετ βρήκα το μουλτιραμα αλλά εχεί μόνο σε κόκκινο..

πείτε μου λίγο τι χρώμα κίολας θα ταίριαζε εδω μέσα.. http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062749270

ευχαριστώ

To χρωμα ειναι καθαρα τι σου αρεσει εσενα εγω μπορει να σου πω μπλε αλλος κιτρινο αλλα θα διαλεξεις το χρωμα που σου αρεσει εσενα

Στα μαγαζια στην Σπυρου πατση μπορεις να βρεις οτιδηποτε σωληνα θες (τυγκον-σιλικονη-πβς) με το μετρο και ρακορ πολυ φτηνοτερα και εικαζω αρκετα ποιοτικοτερα απο τα εξειδικευμενα μαγαζια της στουρναρη

Για πές ονόματα να κάνουμε μια βόλτα :)

Για πές ονόματα να κάνουμε μια βόλτα :)

δεν θυμαμαι καθολου.Αλλα αν παρεις το 185 και του ζητησεις κανα 2-3 λεωφορεια που να πηγαινουν σπυρου πατση,βρισκεις τα μαγαζια με τα υδραυλικα και αρχιζεις και ρωτας...

τσάκωνας το πρόβλημα είναι οτι αυτα τα μαγαζιά που μου λες βρίσκοντα Αθήνα να υποθέσω??? Εγω βρίσκομαι Λάρισα και σ/κ κοντά στην Θεσσαλονίκη

Αφού είσαι μακριά τότε και δεν μπορείς να κατέβεις αθηνα παράγγειλε από εξωτερικό,από τα site που σου δίνουν τα παλικαρια πιο κάτω.

7 ευρω το έχει στα μουλτι

μιλησα και έκανα παρεγγελια μπλε 2 μετρα 14 ευρω

προς το παρον βολεύτικα με διαφανές... την έστησα κιολας

1η φορα :)

αλλα αφου τα εβαλα ολα στο κουτι πατάω να ανάψει τώρα και μου βγάζει post code 88.

εψαξα και βρηκα οτι κάτι παιζεί με τις ραμ μου τώρα .. τι να έγινε ρε γαμώτο δεν ξέρω! :(

Μπράβο, με γειά σου!

Εντελώς πληροφοριακά: Αν χρησιμοποιείς διάφανο ή ακόμα και ημιδιάφανο λάστιχο θα έχεις αισθητικό πρόβλημα σε βάθος χρόνου (αλιώνεται το λάστιχο με το πέρασμα του χρόνου και δείχνει πολύ άσχημο), γι' αυτό καλύτερα μαύρους οι λευκούς σωλήνες (την επόμενη φορά) ;)

...αλλα αφου τα εβαλα ολα στο κουτι πατάω να ανάψει τώρα και μου βγάζει post code 88.

εψαξα και βρηκα οτι κάτι παιζεί με τις ραμ μου τώρα .. τι να έγινε ρε γαμώτο δεν ξέρω! :(

Μη τρελένεσαι, αν είναι διαρροή όλο και κάποιο σημάδι θα φαίνεται... Τι υγρό χρησιμοποίησες; Δεν έκανες leak test προτού θέσης σε λειτουργία τοκύκλωμα της υδρόψυξης μέσα στο case;

αλλα αφου τα εβαλα ολα στο κουτι πατάω να ανάψει τώρα και μου βγάζει post code 88.

Δέν είναι tygon αυτο που πήρες γι αυτό το πήρες τόσο φτηνα.

ξέρεις τι είναι? fesser, primochill..? γιατί θέλω και εγώ να πεταχτώ κάποια στιγμή

Δέν είναι tygon αυτο που πήρες γι αυτό το πήρες τόσο φτηνα.

ξέρεις τι είναι? fesser, primochill..? γιατί θέλω και εγώ να πεταχτώ κάποια στιγμή

Αμα πηρε απο το multirama ειναι feser , Αυτα τα Tygon τοσο διαφορα εχουν σε ποιοτητα?γιατι τωρα να δωσω 15 ευρω για 1 μετρο σωληνα μου φενετε καπως οταν με τα ιδια λεφτα περνω 2 μετρα που σχεδον μου φτανει για ολο το κυκλωμα μου

Φίλε nameless_U$er! το έκανα δοκιμή πρώτα εκτος κουτιου εννοείται απλα με το που τα έβαλα επάνω έχει μουλαρώσει και δεν βγάζει εικόνα...

Τώρα στο θέμα μας.. Αυτό που είπες για το λάστιχο το διάφανο τι να πω δεν ξέρω!!! θα το διαπιστώσω στο πέρασμα του χρόνου :)

Κωστάκης (μην γελάσετε) έβαλα λάστιχο απο μαγαζί με υδραυλικά (προς το παρόν) λόγω του οτι στα Γιαννιτσά δεν είχε κάνενα κατάστημα υπολογιστών λάστιχο..

Το παραπάνω λάστιχο απο μουλτιραμα λεώ να το παραγγείλω σήμερα μαζί με σπιραλ που βάζουν γύρω του.. Σκέφτομαι για μπλε λάστιχο και πράσινο σπιραλ..

Θα τον ρωτήσω σήμερα και θα σου πω τι είναι...

Αποριά: Εκτος κουτιού κούνησα το ψυγείο και βγήκε ο αέρας. Τώρα εντός κουτιού που έχω πάλι αέρα τι θα κάνω???

ΥΓ οσο για το υγρο... χρησημοποίησα νεράκι του Θεού μόνο για δοκιμή θα το βγάλω σήμερα και θα πάω να ρωτήσω στα φαρμακεία για WFI ή απιονισμενο

Φίλε nameless_U$er! το έκανα δοκιμή πρώτα εκτος κουτιου εννοείται απλα με το που τα έβαλα επάνω έχει μουλαρώσει και δεν βγάζει εικόνα...

Τώρα στο θέμα μας.. Αυτό που είπες για το λάστιχο το διάφανο τι να πω δεν ξέρω!!! θα το διαπιστώσω στο πέρασμα του χρόνου :)

Κωστάκης (μην γελάσετε) έβαλα λάστιχο απο μαγαζί με υδραυλικά (προς το παρόν) λόγω του οτι στα Γιαννιτσά δεν είχε κάνενα κατάστημα υπολογιστών λάστιχο..

Το παραπάνω λάστιχο απο μουλτιραμα λεώ να το παραγγείλω σήμερα μαζί με σπιραλ που βάζουν γύρω του.. Σκέφτομαι για μπλε λάστιχο και πράσινο σπιραλ..

Θα τον ρωτήσω σήμερα και θα σου πω τι είναι...

Αποριά: Εκτος κουτιού κούνησα το ψυγείο και βγήκε ο αέρας. Τώρα εντός κουτιού που έχω πάλι αέρα τι θα κάνω???

ΥΓ οσο για το υγρο... χρησημοποίησα νεράκι του Θεού μόνο για δοκιμή θα το βγάλω σήμερα και θα πάω να ρωτήσω στα φαρμακεία για WFI ή απιονισμενο

Θα αφήσεις το τανκ λίγο ανοιχτό με το σύστημα να τρέχει , θα πας για ένα καφέ, θα βγείς για ένα ποτάκι, θα πέσεις για ύπνο και το πρωί θα είναι το κύκλωμα κομπλέ :yes4:

Αμα πηρε απο το multirama ειναι feser , Αυτα τα Tygon τοσο διαφορα εχουν σε ποιοτητα?γιατι τωρα να δωσω 15 ευρω για 1 μετρο σωληνα μου φενετε καπως οταν με τα ιδια λεφτα περνω 2 μετρα που σχεδον μου φτανει για ολο το κυκλωμα μου

Δέν διαφωνώ απλά επειδή είχα ανφέρει τους tygon σε προηγούμενο ποστ νόμιζα οτι νόμιζε :p οτι πήρε tygon με 7 euros

η (δουλειά) έγινε.. :)

το πόσταρα στο κατάλληλο θρεντ έχει ακόμα δουλίτσα βέβαια..

τα μουλτι τελικά έχουν feser όπως είπε και ο evolution τώρα όμως δεν μπαίνω στην διαδικασία να ξηλώσω πάλι...

Για να μην ανοίγω νεο θρεντ ξέρετε και που θα βρω n/b s/b μπλοκ καθώς επίσης και για τα mosfet? ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.