voudas Σεπτέμβριος 9, 2010 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 βάλτα σε κύκλο... κ ανέβαζε jpg πλζ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 εδώ έχουμε την jpeg....με 2πλο τετραγωνο εχω αυτα που μου φαινονται ως προβλημα παρα ως βρωμια.....είμαι υπερβολικός?τσάμπα ανησυχώ?http://www.4shared.com/photo/nDN6F8tc/_MG_0407.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 9, 2010 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 fragma μας δουλευεις ετσι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Σεπτέμβριος 9, 2010 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Ρέ παιδιά αληθεια δέν βλέπω τίποτα.Βρέ φράγκμα συγνώμη θά ακουστεί κάπως,αλλά μήπως είναι τίποτα στίγμα τα στήν οθόνη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 ρε παιδιά μπας και σας τα διορθώνει το πρόγραμμα που ανοίγετε τις φωτό? ανοίξτε ένα paint και κάντε 200% zoom.download την εικονα ε............όχι το thumbnail zoom...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2010 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Εκτος απο θόρυβο δεν φαίνεται κάτι περίεργο :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 9, 2010 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 βρήκα pic από τη δικιά μου, γκρι τοίχος που φαίνεται το hot pixel, crop κ 1600% zoom... δε ξέρω αν θα σε μπερδέψω πιο πολύ... αντίστοιχα ένα δικό σου... ναι το pixel έχει μοναδική τιμή διαφορετική από τα τριγύρω αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έχει κ εδώ interpolation στα γύρω όπως σε μένα, αν δουλεύουν διαφορετικά το σημαντικότερο δεν απάντησες, είναι random?ή στο ίδιο σημείο βγαίνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 στο ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.