Dant3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 Οτι λεει ο τιτλος...αν εχει και καρτα μνημης μαζι θα ειναι καλυτερα.ποιοτητα με ενδιαφερει αλλα και αν ειναι 14ΜΡ δεν με χαλαει... :patsak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Παιδιά θέλω να αγοράσω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή λεπτή μέχρι 150€ Θα ήθελα επίσης να μου πείτε την διαφορά του ψηφιακού σταθεροποιητή με τον οπτικό -ηλεκτρονικό μηχανικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Canon ixus 100isnikon s4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Mετεφερα ενα thread ιδιο που ανοιξε ο helloween....(για να μην απορειτε)Και απαντω...το οπτικο ειναι αυτο που ξερεις και συνηθως θελουμε να εχουμε ενω το ψηφιακο ειναι η στιγμια αυξηση του iso ωστε να παρει λεπτομερεια και απο τα σκοτεινα σημεια της φωτογραφια μας.Αυτη η ανοδος στο iso εχει και καποιο αντικτυπο στην ποιοτητα της εικονας...Κατα τα αλλα ..συμφωνω εν μερη με τον diman ...αν και σπανια σε compact καποια επιλογη ειναι λαθος εναντι αλλης.(πρεπει να βρεις συγκεκριμενα μοντελα συνηθως σε αλλη τιμη ωστε να το πεις αυτο).Canon ,nikon ,sony ,panasonic εχουν αξιολογα μοντελα παραπλησια μεταξυ τους σε ιδιες τιμες..απλα καποια feauture μπορει να υπολειπονται απο καποια.(μικροτερη οθονη ,αφης ή οχι , is ή οχι ..και πλεον το συνηθες hd videakia or not.)Παιζει καποιος φακος να ειναι και πιο φωτεινος απο αλλον...πχ 2.8 αντι 3.2 αλλα στην πραξη ..σπανια θα σε νοιαξει σε τετοιες μηχανες.Αν το κυνηγησεις βεβαια ..θα το εχεις και το 2.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Αυτη τι λεει?http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/SONY-DIGITAL-CAMERA-W320-SILVER-AND-2GB-SDHC-DSCW320SSD2DI-YH.htmΑναμεσα σε αυτην ειμαι και την canon που εδωσες μαζι με μια 4αρα καρτουλα.πανω κατω ιδια τιμη βγαινουν με την σονυ να ειναι 14 αρα αλλα η canon εχει τρελη αναλυση βιντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Canonι φίλτατε μην το σκεφτεσε για άλλη :yes4:Ειναι κλασικά με καλύτερα οπτικά και χαρακτηριστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Είμαι εδώ και έναν χρόνο ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος Canon ixus 100.Και το 720p video της είναι τρέλα.Οι Sony δεν μου αρέσουν λόγο της μανίας της Sony με τα δικά της πρότυπα αποθήκευσης τα τελευταία.. πολλά χρόνια.. αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 15, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Canon ixus 100 in da house.εντυπωσεις συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 15, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Καλη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.