Tsakonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 Οχ χαιΚατοπιν δανεισματος των 2 8800gts g92 σε γνωστο γκαντεμοσαυρο του λαμπ,μετα απο κατι μηνεςη μια αρχισε να βγαζει σπασμενες ασπρες γραμμες/αρτιφακτς στο μπουταρισμα.την αλλαξα θεση με την αλλη και παιζει το πισι με μια καρτα...για την 2η,τα γουιντοουζ βγαζουν θαυμαστικο στην συσκευη,απενεργοποιηθηκε κλπ...εχει ελπιδες να την επαναφερω με κανα φλασαρισμα κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konn43121416003283 Σεπτέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 για δοκιμασε και αυτο στην καρτα με τα artifacts αν εχεις θαρρος και χερι!http://hardforum.com/showthread.php?t=1421792εγω παντως το εκανα σε μια 9800gts+ και η καρτουλα αναστηθηκε.θελει ομως να ακολουθησεις ευλαβικα τις οδηγιες μην παραψηθει.και για να μη νομιζεις οτι σε δουλευω παρε το νημα που ειχα γραψει για τη δικια μουhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=376293&page=4και το αλλο παιδι που το εκανε αφου το ειδε απο μεναhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=376293&page=5και μην ξεχναμε η ευθυνη δικη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 8, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Προφανως με αυτην την διαδικασια προσπαθεις να "διορθωσεις" καποιες ψυχρες κολλησεις που ισως υπαρχουν.....αλλα...Και για να το ευθυμησω λιγο...το κατσαρολακι τι εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konn43121416003283 Σεπτέμβριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 σωστα αυτο το προβλημα διορθωσα και εγω αλλωστε τι εχεις να χασεις αμα ειναι τελειωμενη η καρτα ετσι και αλλιως;τωρα για το κατσαρολακι μπορουμε να βαλουμε καμμια πατατα να ρουφηξει το αλατι!!!!:woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Δεν καίγεται η GPU απο την την θερμοκρασία π.χ στους 110c, τα καλαι σε πια θερμοκρασία λιώνει?? ώστε να πετύχει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Σεπτέμβριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 το παλιο με το μολυβδο γυρω στους 200 το καινουριο θελει παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Η κολληση λιωνει στους 280 βαθμους. Οι κολλησεις που χρησιμοποιουνται σε τετοιες εφαρμογες λιωνουν στους 340 για να γινουν απολυτως ρευστες. Η διαδικασια του εργοστασιακου κολληματος γινεται με εφαρμογη θερμου αερα με δεκαδες μικρα ακροφυσια σε θερμοκρασιες 400 περιπου βαθμων για 4-6 δευτερολεπτα.Τα chip κολλουνται με θερμικη "πρεσσα" εφαρμοζοντας 800 βαθμους για 2 δευτερα.Θεωρητικα δεν παθαινει κανενα εξαρτημα τιποτα απο αυτην την θερμοκρασια των 200 βαθμων εκτως των ηλεκτρολυτικων πυκνωτων και των ορατων πηνιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Καλύτερα με πιστόλι θερμού αέρα. Άναψε το και πέρασε το πάνω από τις κολλήσεις για κάποια δευτερόλεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimalex Σεπτέμβριος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 χα εχω μια 1600χt με τα ιδια συμπτωματα στο παταρι... αναβω φουρνο!!!! μετρια η καλοψημενη να την βγαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
phaethon1973 Σεπτέμβριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 φουρνισα μια 4870χ2 που μου εβγαζε ασπρες γραμμες και διαφορα τεχνουργηματα και ..ακομα να το πιστεψω.. η καρτα δουλεψε κανονικα...εχω μινει καγκελο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 9, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Αυτήν την μέθοδο ακολουθούν και με το χβοχ!!! πολύ μαγείρεμα πέφτει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.