Jump to content

Τεστάκι για Αντλίες (L30, 1250, 1048)

georgeadams

Recommended Posts

Είδα σήμερα ένα αρθράκι με αναλυτική παρουσίαση της αντλίας Hydor Selz L30 II και σύγκριση της με τις Eheim 1250 και Eheim 1048. Είναι αρκετά αναλυτικό...

http://www.systemcooling.com/hydor_l30ii-01.html

Το διάβαζα εχθές αλλά λόγω χρόνου δε πρόλαβα να το ποστάρω. Το review είναι από τα αναλυτικότερα που έχω δει στην κατηγορία του. Και η Hydor L30 II φαίνεται αρκετά καλή, αν και δεν είδα πουθενά να αναγράφεται τιμή.

Να σου πω, δεν το έψαξα καθόλου. Την πήρα από τον πρώτο που τη βρήκα :o

Edit: Τώρα που το σκέφτομαι, έχουν περάσει και 6 μήνες από τότε που την είχα πάρει. Μπορεί τώρα να είναι φθηνότερη (δεν έχω ψάξει τώρα τελευταία)...

Αρχική απάντηση από georgeadams

Να σου πω, δεν το έψαξα καθόλου. Την πήρα από τον πρώτο που τη βρήκα :o

Edit: Τώρα που το σκέφτομαι, έχουν περάσει και 6 μήνες από τότε που την είχα πάρει. Μπορεί τώρα να είναι φθηνότερη (δεν έχω ψάξει τώρα τελευταία)...

Τι να πω ρε παιδια και εγω πριν ενα χρονο ειχα παρει Λ30...τσπ..δεν ξανασχολουμαι με τετοια θεματα....

60 ευρόπουλα από το Βιότοπο η L30, ρώτησα πριν λίγο. Πάω να την χτυπήσω το απόγευμα γιατί η άλλη λύση που είχα έτοιμη κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο και χρειαζόταν και έχτρα μετασχηματιστή...

Μιας και μιλάμε για αντλίες, είδα χθες και την Sicce Idra με 1300lt/hr στα 32,5 ευρώ στο "Aqua Planet" στην οδό Αθηνάς 59 στην Αθήνα (στην πλατεία Κοτζιά).

Η τιμή φαίνεται πολύ καλή για 1300lt/hr. Την έχει δοκιμάσει κανένας?

Ocer πρόσεχε μην την πάθεις σαν και μένα!!!

Νόμιζά πως διάλυσε και σκέφτηκα μέχρι να την κολλήσω(το έκανα τελικά)

αλλα πηγή θορύβου ήταν οτι τα διαρούμενα μέρη δεν είχαν κουμπώσει σωστά στα λαστιχάκια μετά το καθάρισμα!!!!

λύστη και ξαναδέσε την πιο προσεκτικά μπορει να στρώσει

Παιδια ειμαι στα τελειώματα του στησηματος του wc μου με την L30, δεν εχω tank, και προσπαθώ ο κακόμοιρος και να μην κανει φασαρία και να μην κραταει αερα... πειτε μου τα tips!!! για να το κλέισω και να το βάλω σε μόνιμη λειτουργια. Καπου διάβασα οτι σφηνώνεις το προπελάκι λίγο, προς τα που ομως???

κανει θορυβο οταν το φορτιο της αντλιας ειναι μεγαλο.

1) ελαχιστοποιεις τις τριβες=απωλειες

2) κολλας τη σφηνα του αξονα στο εσωτερικο του στροφειου. μια κυανοακριλικη κολλα ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση.

post-9-1416070809,7531_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.