Jump to content

Athens Digital Week 2010 (7-10 October 2010)

dellman

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

κατάλαβα,εντάξει.:tomato::tomato:

Θα δούμε,έχει έως τότε ο καιρός ...

dellman επειδη εσυ πρεπει να κανονιζεις τα μπλουζακια κτλ μαζι με τα αλλα παιδια απο το pctechnology , γτ δεν τα αλλαζετε φετος ? μην παρουμε τα ιδια .

To Να αλλάξουν τα μπλουζάκια είναι λίγο δύσκολο αλλά θα δούμε τι θα γίνει

Συμμετοχές για το oc event

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=53625

αυτό που λέει στο τέλος για τι ψύξη θα χρησιμοποιήσουμε ,δηλαδή μπορώ να φέρω εγώ το δικό μου μηχάνημα ,και να στήσουμε πάνω του, μια ψύξη πχ σε LN2 ?:whip::innocent:

Δηλώνει συμμετοχή όποιος έχει το δικό του σύστημα και τα κομμάτια για ψύξη με άζωτο (κάνιστρα,κλπ).

Να μπεί ένα σύστημα άλλου ανθρώπου δεν παίζει,γιατί:

1.θέλει προετοιμασία που παίρνει ώρα αλλά και χάνεις την εγγύηση

2.ποιός θα κάνει overclock?σιγά μην δεχτεί κανείς να παίξει με αλλουνού το μηχάνημα (σκέψου το ενδεχόμενο να χαλάσει κάτι)

Αν είναι ο Νεφ εκεί, κατεβαίνω και γω. Αλλά θέλω καλό φαί... ( dellman επιλήψου :p)

Σαν πολλούς Σαλονικιούς βλέπω, δεν πάμε όλοι μαζί να χουμε και να μιλάμε στο τρένο(; )

Αν είναι ο Νεφ εκεί, κατεβαίνω και γω. Αλλά θέλω καλό φαί... ( dellman επιλήψου :p)

Σαν πολλούς Σαλονικιούς βλέπω, δεν πάμε όλοι μαζί να χουμε και να μιλάμε στο τρένο(; )

Κατέβα εσύ και παραπονεμένος δεν φεύγεις

και για να μη λέτε

13102009918.jpg

attachment.php?attachmentid=25800&stc=1&d=1255641761.jpg

εντάξει κατάλαβα,ωραία! Δηλαδή πόσα άτομα είμαστε σύνολο για κάτω ?:flower:

Λίγες οι συμμετοχές στον διαγωνισμό μέχρι τώρα.

Άντε να βλέπω κιάλλους :fun:

Τελικά θα με ''προσέχεις'' Πέμπτη-Παρασκευή που θα λείπω? Να σε χρίσω επίσημο teammate? :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.