Jump to content

Athens Digital Week 2010 (7-10 October 2010)

dellman

Recommended Posts

Τα λέμε εκεί boyz .

Neph εγώ να ξέρεις δεν θέλω να σε γνωρίσω...θέλω να μείνεις σαν ένας μύθος στο μυαλό μου :hehe: j/k

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Θα τα πουμε εκει σιγουρα..!! Ελπιζω φετος να εχω χρονο να ειμαι εκει καθε μερα..γιατι περυσι το κοιταγε το pc μου ο jason :rofl:

Θα χει και φετος μπλουζακια να αγορασουμε?Περσυ το ξεχασα. (αν ναι,τιμη?)

ΝΑι 5 ευρώ

και τι γράφουν τα μπλουζάκια .... (δεν έχω ξαναέρθει :tw:)

η Σάββατο η Κυριακή θα έρθω εγώ με κάτι φιλαράκια

Λεω να κατεβω και εγω για 1η φορα φετος ....:worship:

PCtechnology εγραφαν περσυ νομιζω ( ειναι το ονομα του forum που το διοργανωνει κατα καποιον τροπο ).

attachment.php?attachmentid=25726&stc=1&d=1255084199

Μέσα και εγώ σάν υποψήφιος για το ADW2010.

Σίγουρα θα κατεβάσω case-speakers, και κάτι που σας το φυλάω για έκπληξη. (άν το προλάβω βέβαια...)

παιδιά,μια ερώτηση .

Με τρένο θα κατέβω λογικα μόνος μου.1 φορά έχω έρθει Αθήνα όλη και όλη,οπότε μετά απο τα τρένα που να ζητήσω να με πάει ο ταξιτζής ? Λογικά θα έρθω για 1 μέρα μόνο,θα έρθω πρωι η όταν ξεκινάει η συνάντηση και θα φύγω μέχρι να κλείσει,αναγκαστικά γιατί δεν μπορωώ να κλείσω ξενοδοχεία κτλ.

(Απο θεσσαλονίκη):offtopic2:

παιδιά,μια ερώτηση .

Με τρένο θα κατέβω λογικα μόνος μου.1 φορά έχω έρθει Αθήνα όλη και όλη,οπότε μετά απο τα τρένα που να ζητήσω να με πάει ο ταξιτζής ? Λογικά θα έρθω για 1 μέρα μόνο,θα έρθω πρωι η όταν ξεκινάει η συνάντηση και θα φύγω μέχρι να κλείσει,αναγκαστικά γιατί δεν μπορωώ να κλείσω ξενοδοχεία κτλ.

(Απο θεσσαλονίκη):offtopic2:

Δεν χρειάζεται ταξί το μετρό ακριβώς δίπλα στα τρένα πας προς Άγιο Δημήτριο κατεβαίνεις Σύνταγμα και αλλάζεις μετρό προς Αιγάλεω και κατεβαίνεις Κεραμεικό .

Αλλιώς λες στο ταρίφα Τεχνόπολις Γκάζι

@hydra όλες τις μέρες θα γίνει ψηφοφορία

Δεν χρειάζεται ταξί το μετρό ακριβώς δίπλα στα τρένα πας προς Άγιο Δημήτριο κατεβαίνεις Σύνταγμα και αλλάζεις μετρό προς Αιγάλεω και κατεβαίνεις Κεραμεικό .

Αλλιώς λες στο ταρίφα Τεχνόπολις Γκάζι

@hydra όλες τις μέρες θα γίνει ψηφοφορία

για πόση απόσταση μιλάμε ?

Για τον ταρίφα το λέω....:hmm:

ωραία,να γνωρίζω πάνω κάτω τιμές :):to_pick_ones_nose:

@accountsaver υπάρχει περίπτωση να ψήσω τον Τέο από την σχολή , αν είναι θα σε πω να πάμε τριάδα :p

@accountsaver υπάρχει περίπτωση να ψήσω τον Τέο από την σχολή , αν είναι θα σε πω να πάμε τριάδα :p

δεν περίμενα να σε βρώ εδώ μέσα.:confused:

Τον Τέο απο το τμήμα μου?:beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.