cabdik Σεπτέμβριος 9, 2010 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 1 ετσι για να μου φυγει η απορια...., μπορεις να πεις-επιτελους- τα κομματια του συστηματος που ηδη εχεις?2 75€ για την 4670 ειναι οντως πολλα πλεον! ειτε βρες τη μεταχειρισμενη με κανα 40αρι, ειτε βρες καποια καλυτερη μεταχειρισμενη με το 75αρι που θα εδινες για την καινουρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Σεπτέμβριος 10, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Εχω μνημες ddr2 2gb, τροφοδοτικο, κουτι και οθόνη 23'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 10, 2010 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Εχω μνημες ddr2 2gb, τροφοδοτικο, κουτι και οθόνη 23''αγαπητε μου φιλε, αυτο δεν ειναι αναλυση του συστηματος σου..!!! οταν λεω, απο τι αποτελειται το συστημα σου, εννοω το εξης. βλεπεις στην υπογραφη μου τις αναλυσεις των 2 πισι μου? αυτο εννοω!! και συγχωρεσε μου την επιμονη, αλλα σε ενα αλλο θεμα αποδειχτηκε οτι το "παλιο" συστημα που ηθελε να αναβαθμισει, ενας συμφορουμιτης, ηταν πολυ καλο για να αλλαχτει!! και το μονο που αλλαχτηκε τελικα ηταν ο επεξεργαστης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.