darkCount Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2004 Ξεκινώ με χαρά λοιπόν μερικές ερωτησούλες σχετικά με το νερομπούρμπουλα που φτιάχνω...Αντλία βρήκα μια καλή καβάτζα σε λιγο marine-industrial στυλ...8α σας δειξω φωτό μολις φτάσει στα χέρια μου...κάπου στα 1400-1800l/h παιζει και περιμένω το τροφοδοτικο και την προσαρμογή 1/2 ακροφυσίων...Σωλήνες διάβασα σε κάποιο ποστ τις διευθήνσεις απο pet-shops που έχουν eheim οπότε δεν ρωτάω ξανά...Blocks για CPU kai VGA και CHIPSET θα αναζητήσω την βοήθεια και τα προϊόντα του 11 (κάνα τηλεφωνάκι ??)Ψυγείο θα καταλλήξω στο transit που μάλλον και εκέι τη βοήθεια του 11 θα ζητήσω...από ότι διάβασα σε κάποιο ποστ...Παίζει κάπου εδώ Αθήνα να πάω να το πάρω να μην τον ταλαιπωρώ άδικα?Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως?Τώρα κάποιες απορίες...έχει δοκιμάσει κανείς σας να βάλει τα βλοκ παράλληλα και όχι σε σειρά? Με Υ εννοώ. Όταν μιλάμε για 2 βλοκ μόνο...cpu-vga ας πούμε...Αυτα τα λίγα για αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:16] Blocks για CPU kai VGA και CHIPSET θα αναζητήσω την βοήθεια και τα προϊόντα του 11 (κάνα τηλεφωνάκι ??) στείλε π.μ. ή emailΑρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:16] Παίζει κάπου εδώ Αθήνα να πάω να το πάρω να μην τον ταλαιπωρώ άδικα? Φυσικά και υπάρχει Αθήνα , ρώτα με τον ίδιο τρόπο κάποιο παιδι που να τό χει όπως VoudasΑρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:16] Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως?? Γνώμη μου είναι ότι καλύτερο το δοχείο, υπάρχουν πολύ τρόποι να το φτιάξεις και υπάρχει και σχετικός οδηγός στο φόρουμ για τανκΑρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:16] Τώρα κάποιες απορίες...έχει δοκιμάσει κανείς σας να βάλει τα βλοκ παράλληλα και όχι σε σειρά? Με Υ εννοώ. Όταν μιλάμε για 2 βλοκ μόνο...cpu-vga ας πούμε...?? Δεν είναι εύκολο να γίνει γιατι τα μπλόκ δεν έχουν ίδια αντίσταση στη ροή και παίζει κάποιο μην τροφοδοτείται σωστα με νερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:16] ......Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως?...... Αν εχεις χωρο βαλε tank ,παντως εγω γενικα προτιμω την λυση του T . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Που είναι ρε παλικάρια ο οδηγός κατασκευής του τανκ? Ψάχνω αλλα δεν...Μπορώ να πω οτι κλίνω προς το τανκ εγω γιατί 8α υπάρχει περισσότερη ποσότητα νερού άρα και οι διακυμάνσεις στις 8ερμοκρασίες 8α ειναι μικρότερες.Από ζεστο της επιστροφης στο κρύο του ψυγείου εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Μάρτιος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Καλώς ήρθες και από μένα. Εδώ θα βρεις τον σχετικό οδηγό Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 9, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Να'στε καλα παιδιά. Ωραίος οδηγος. Απλο είναι τελικά το δοχείο.Γλυτώσαμε λοιπον τα 40 ευρόπουλα για το ετοιμο. Παω για ερευνα τάπερ το απογευμα...εκτος αν εχω τπτ στο σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 τανκ προτιμώ κι εγώ...για ψυγείο, εγώ το παρήγγειλα από έναν στον πειραιά. 50+φπα. και με αλλα 10 μου κόλλησε ρακόρ στη θέση των σωλήνων του... αν σε ενδιαφέρει να περάσω από εκεί να δω το τηλ του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 ή κατι τετοιο εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1513 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Αν δεν σου κανει κοπο να δεις το τηλεφωνο του, θα με ενδιέφερε. Και η διευθυνση δεν θα με χάλαγε ωστε να πάω βόλτα από κει να του εξηγήσω καλύτερα τι θέλω.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 σου είπα τηλ γιατί εγώ πήγα και δεν είχε τπτ... το έφερε για μένα...διεύθυνση δε θυμάμαι τώρα. πάντως αν ξέρεις την περιοχή είναι στη λεύκα... κάτω από το δηλαβέρι. ενώ είσαι στην αρχή της πέτρου ράλλη στο πρώτο στενάκι αριστερά (κατεβαίνει όμως, δεν πας με αμάξι έτσι) και θα το δεις, έχει μια μεγάλη ταμπέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 9, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Μπορείτε να μου διευκρινησετε κατι? Η εσωτερική διάμετρος των σωληνών ειναι 1/2 'η 3/8?Για να βρω και τα αντίστοιχα ρακοράκια. Μιλάω για τις σωλήνες που 8α βρω σε pet-shop....Ή μήπως υπάρχουν και τα 2 και ζητάω όποιο θέλω?Μήπως βρήκε κάποιος άκρες για σωλήνες Tygon? Τι σωλήνες χρησιμοποιείτε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάρτιος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Καλως ήρθες .............. Αρχική απάντηση από darkCount Μπορείτε να μου διευκρινησετε κατι? Η εσωτερική διάμετρος των σωληνών ειναι 1/2 'η 3/8? Για να βρω και τα αντίστοιχα ρακοράκια. Μιλάω για τις σωλήνες που 8α βρω σε pet-shop.... Ή μήπως υπάρχουν και τα 2 και ζητάω όποιο θέλω? Μήπως βρήκε κάποιος άκρες για σωλήνες Tygon? Τι σωλήνες χρησιμοποιείτε εσεις? θα ζητήσεις σωλήνες μς εσωτερική διάμετρο 12μμ Αν πάρεις απο pet shop θα ζητησεις τους Eheim 12/16 Ειναι πράσινοι και σχετικά μια καλή λύση για να ξεκινήσεις. Tygon υπάρχουν αλλα είναι κομματάκι ακριβοί ,λεπτομέρεις θα σου πουν τα παιδιά απο Αθήνα. Αν θες και για ψυγείο μπορώ να σε βοηθήσω με την αγορά του απο εδώ και να στο στείλω Η τιμή του είναι 55. Το Τ ειναι αρκετά πρακτικό αν δεν μπορείς να βάλεις τανκ αλλά αργεί πολύ να κάνει εξαέρωση (ισως και μερες )το κύκλωμα ειδικά αν το βάλεις σε λάθος σημείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 Βουδα αν γινεται βαλε καμια photo με το ψυγειο σου κομενο και μονταρισμεο με τα ρακορ..Εχω και εγω το ιδιο και ενδιαφερομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 βεβαίως... απλά θα περιμένεις να πετύχω να βρεθώ σπίτι μαζί με την ψηφιακή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 10, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2004 eleven στείλε pm κάνα τηλέφωνο να μιλήσουμε όταν μπορέσεις....tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 11, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Vouda βρήκες το τηλέφωνο του μαγαζιού με το ψυγείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Μάρτιος 11, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2004 Ο ασπρος ειναι υψηλής πίεσης made in Japan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.