Jump to content

Νέο μέλος, νέα ιδιοκατασκευή

darkCount

Recommended Posts

Ξεκινώ με χαρά λοιπόν μερικές ερωτησούλες σχετικά με το νερομπούρμπουλα που φτιάχνω...

Αντλία βρήκα μια καλή καβάτζα σε λιγο marine-industrial στυλ...8α σας δειξω φωτό μολις φτάσει στα χέρια μου...κάπου στα 1400-1800l/h παιζει και περιμένω το τροφοδοτικο και την προσαρμογή 1/2 ακροφυσίων...

Σωλήνες διάβασα σε κάποιο ποστ τις διευθήνσεις απο pet-shops που έχουν eheim οπότε δεν ρωτάω ξανά...

Blocks για CPU kai VGA και CHIPSET θα αναζητήσω την βοήθεια και τα προϊόντα του 11 (κάνα τηλεφωνάκι ??)

Ψυγείο θα καταλλήξω στο transit που μάλλον και εκέι τη βοήθεια του 11 θα ζητήσω...από ότι διάβασα σε κάποιο ποστ...Παίζει κάπου εδώ Αθήνα να πάω να το πάρω να μην τον ταλαιπωρώ άδικα?

Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως?

Τώρα κάποιες απορίες...έχει δοκιμάσει κανείς σας να βάλει τα βλοκ παράλληλα και όχι σε σειρά? Με Υ εννοώ. Όταν μιλάμε για 2 βλοκ μόνο...cpu-vga ας πούμε...

Αυτα τα λίγα για αρχή...

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:16]

Blocks για CPU kai VGA και CHIPSET θα αναζητήσω την βοήθεια και τα προϊόντα του 11 (κάνα τηλεφωνάκι ??)

στείλε π.μ. ή email

Παίζει κάπου εδώ Αθήνα να πάω να το πάρω να μην τον ταλαιπωρώ άδικα?

Φυσικά και υπάρχει Αθήνα , ρώτα με τον ίδιο τρόπο κάποιο παιδι που να τό χει όπως Voudas

Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως??

Γνώμη μου είναι ότι καλύτερο το δοχείο, υπάρχουν πολύ τρόποι να το φτιάξεις και υπάρχει και σχετικός οδηγός στο φόρουμ για τανκ

Τώρα κάποιες απορίες...έχει δοκιμάσει κανείς σας να βάλει τα βλοκ παράλληλα και όχι σε σειρά? Με Υ εννοώ. Όταν μιλάμε για 2 βλοκ μόνο...cpu-vga ας πούμε...??

Δεν είναι εύκολο να γίνει γιατι τα μπλόκ δεν έχουν ίδια αντίσταση στη ροή και παίζει κάποιο μην τροφοδοτείται σωστα με νερο ...

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:16]

......

Και μένει μόνο το δοχείο νερού....ή μήπως να μην βάλω δοχείο? Κάποιο Τ ίσως?......

Αν εχεις χωρο βαλε tank ,παντως εγω γενικα προτιμω την λυση του T .

Που είναι ρε παλικάρια ο οδηγός κατασκευής του τανκ? Ψάχνω αλλα δεν...

Μπορώ να πω οτι κλίνω προς το τανκ εγω γιατί 8α υπάρχει περισσότερη ποσότητα νερού άρα και οι διακυμάνσεις στις 8ερμοκρασίες 8α ειναι μικρότερες.Από ζεστο της επιστροφης στο κρύο του ψυγείου εννοώ.

Να'στε καλα παιδιά. Ωραίος οδηγος. Απλο είναι τελικά το δοχείο.Γλυτώσαμε λοιπον τα 40 ευρόπουλα για το ετοιμο. Παω για ερευνα τάπερ το απογευμα...εκτος αν εχω τπτ στο σπιτι.:happy:

τανκ προτιμώ κι εγώ...

για ψυγείο, εγώ το παρήγγειλα από έναν στον πειραιά. 50+φπα. και με αλλα 10 μου κόλλησε ρακόρ στη θέση των σωλήνων του... αν σε ενδιαφέρει να περάσω από εκεί να δω το τηλ του...

Αν δεν σου κανει κοπο να δεις το τηλεφωνο του, θα με ενδιέφερε. Και η διευθυνση δεν θα με χάλαγε ωστε να πάω βόλτα από κει να του εξηγήσω καλύτερα τι θέλω.

Ευχαριστώ

σου είπα τηλ γιατί εγώ πήγα και δεν είχε τπτ... το έφερε για μένα...

διεύθυνση δε θυμάμαι τώρα. πάντως αν ξέρεις την περιοχή είναι στη λεύκα... κάτω από το δηλαβέρι. ενώ είσαι στην αρχή της πέτρου ράλλη στο πρώτο στενάκι αριστερά (κατεβαίνει όμως, δεν πας με αμάξι έτσι) και θα το δεις, έχει μια μεγάλη ταμπέλα...

Μπορείτε να μου διευκρινησετε κατι? Η εσωτερική διάμετρος των σωληνών ειναι 1/2 'η 3/8?

Για να βρω και τα αντίστοιχα ρακοράκια. Μιλάω για τις σωλήνες που 8α βρω σε pet-shop....

Ή μήπως υπάρχουν και τα 2 και ζητάω όποιο θέλω?

Μήπως βρήκε κάποιος άκρες για σωλήνες Tygon? Τι σωλήνες χρησιμοποιείτε εσεις?

Καλως ήρθες ..............:)

Αρχική απάντηση από darkCount

Μπορείτε να μου διευκρινησετε κατι? Η εσωτερική διάμετρος των σωληνών ειναι 1/2 'η 3/8?

Για να βρω και τα αντίστοιχα ρακοράκια. Μιλάω για τις σωλήνες που 8α βρω σε pet-shop....

Ή μήπως υπάρχουν και τα 2 και ζητάω όποιο θέλω?

Μήπως βρήκε κάποιος άκρες για σωλήνες Tygon? Τι σωλήνες χρησιμοποιείτε εσεις?

θα ζητήσεις σωλήνες μς εσωτερική διάμετρο 12μμ Αν πάρεις απο pet shop θα ζητησεις τους Eheim 12/16 Ειναι πράσινοι και σχετικά μια καλή λύση για να ξεκινήσεις. Tygon υπάρχουν αλλα είναι κομματάκι ακριβοί ,λεπτομέρεις θα σου πουν τα παιδιά απο Αθήνα.

Αν θες και για ψυγείο μπορώ να σε βοηθήσω με την αγορά του απο εδώ και να στο στείλω

Η τιμή του είναι 55.

Το Τ ειναι αρκετά πρακτικό αν δεν μπορείς να βάλεις τανκ αλλά αργεί πολύ να κάνει εξαέρωση (ισως και μερες )το κύκλωμα ειδικά αν το βάλεις σε λάθος σημείο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.