Jump to content

Ο υπολογιστής των $ 16.999

astrolabos

Recommended Posts

Άμα μου πείτε πως μπαίνει νερό στις κάρτες θα σας πω μπράβο !!:)

Από κάτω man στην τελευταία κάτω-κάτω κάρτα.Η μία τρύπα του full cover block είναι για είσοδο και η άλλη η έξοδος!;)Και εννώνονται μεταξύ τους και έτσι η είσοδος από την κάτω κάρτα οδηγείται και στην είσοδο της από πάνω κάρτας κ.τ.λ. και μετά η έξοδος της πάνω κάρτας οδειγείται στην από κάτω κ.τ.λ μέχρι την τελευταία κάτω-κάτω που από εκεί βγαίνει και οδειγείται...

εκεί που δε φαίνεται!!!

:happy:

Από κάτω man στην τελευταία κάτω-κάτω κάρτα.Η μία τρύπα του full cover block είναι για είσοδο και η άλλη η έξοδος!;)Και εννώνονται μεταξύ τους και έτσι η είσοδος από την κάτω κάρτα οδηγείται και στην είσοδο της από πάνω κάρτας κ.τ.λ. και μετά η έξοδος της πάνω κάρτας οδειγείται στην από κάτω κ.τ.λ μέχρι την τελευταία κάτω-κάτω που από εκεί βγαίνει και οδειγείται...

εκεί που δε φαίνεται!!!

:happy:

κανονικα αυτο δεν δουλευει στα VGA waterblock

τα ρακορ θα επρεπε να πηγαινουν εναλλαξ

απο την εξοδο της μιας στην εισοδο της αλλης

γιατι διαφορετικα το υγρο περνα μεσα απο το νοητο σωληνα που εχουν σχηματισει τα ρακορ

με αποτελεσμα να μην καθεται οση ωρα χρειαζεται μεσα στο καθε μπλοκ

δυο πιθανα σεναρια παιζουν

ή τα συγκεκριμενα μπλοκακια ειναι ειδικης κατασκευης με αλλη διαταξη εσωτερικα

ή οι μισοι αποστατες sli ειναι κλειστοι και ειναι εκει μονο για εμφανιση και συμμετρια

Εγώ θα την πώ την αμαρτία μου!

Προσεγμένο, τέλειο, αψεγάδιαστο κτλ. , αλλά περίμενα κάτι πιό εντυπωσιακό απο 17.000$ project.

Όλα τα λεφτά έχουν πάει στο Hardware και ελάχιστα στο κουτί.

Η μόνη καινοτομία είναι ότι έχει το xbox μέσα, αλλά καμία νέα ιδέα, πατέντα, φαντασία, πρωτοτυπία...

Καλα, υπερτιμημενο φουλ! Μη συγκρινετε δουλεις Κοπριτη ομως η ζητατε μοντες σε κουτια κλπ. Δεν νομιζω οτι φτιαχτηκε για τετοιο σκοπο. Ειναι ακρως εντυπωσιακο κ ετσι.

Κακογουστο το βρισκω.

Η δουλεια του Κοπριτη (νομιζω για το χρηστη "MAKHS_LIMENIKOS") ειναι μακραν πιο καλαισθητη.

+1

Το μόνο ενδιαφέρον για μένα είναι το κουτί

http://www.dangerden.com/store/dd-double-wide-tower-21-black-series-edition.html

Ειδα το ενσωματωμενο xbox και θυμηθηκα το amstrad mega-pc που ειχε built in sega mega drive :jump:

AmstradMegaPC.png

/ off topic.

χαχα,τι λές τώρα ? Στο υπόγειο μου δεσπόζουν 3 Amstrad πολύ πολύ παλιάς τεχνολογιας ,ποιο παλιά και απο αυτό που δείχνεις στην εικόνα,πριν καν τις κασέτες εγγραφής.:whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.