Jump to content

Πρόβλημα με Acer Aspire 7520G

Dark Dominion

Recommended Posts

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα εδώ και καιρό. Το λειτουργικό (Windows XP SP3) σπάνια καταφέρνει να με βάλει στο περιβάλλον εργασίας, συνήθως μένει στην μπάρα που φορτώνουν τα windows και είτε κολλάει εκεί, είτε δείχνει να φορτώνει για πολύ ώρα απλά. Ο event viewer μου βγάζει το εξής λάθος όταν συμβαίνουν αυτά τα κολλήματα.

\Device\ACPIEC: The embedded controller (EC) hardware didn't respond within the timeout period. This may indicate an error in the EC hardware or firmware, or possibly a poorly designed BIOS which accesses the EC in an unsafe manner. The EC driver will retry the failed transaction if possible.

Με ubuntu 10.04 που είχα πάλι έτρωγε και εκεί κολλήματα και δεν λειτουργούσε τίποτα. Πάγωνε η εικόνα (όχι kernel panic) και δεν μπορούσα ούτε να κλείσω το μηχάνημα παρά μόνο με το κουμπί που αυτό ανοίγει. Στα XP πάλι συνήθως δεν μπορώ να κάνω shutdown το μηχάνημα ούτε από το start menu --> turn off computer --> turn off αλλά και ούτε από τον task manager.

Τι μπορεί να φταίει; Είναι θέμα τροφοδοσίας; Το BIOS το φλάσαρα πριν λίγες μέρες αλλά το πρόβλημα υπήρχε από πριν.

Τις μνήμες τις έχω τεστάρει με CD ubuntu και δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα, τους σκληρούς δεν τους έχω τεστάρει αλλά δεν νομίζω ότι έχουν αυτοί πρόβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.