Jump to content

μικροπροβλημα με win 7 64bit...???

cabdik

Recommended Posts

εχω ενα θεματακι τελευταια με τα win 7 και συγκεκριμενα με τις μικροεφαρμογες τους. καπου - καπου πεταει ενα παρθυρακι που λεει οτι "το στοιχειο μικροεφαρμογες των windows δεν ανταποκρινονται". το πισι λειτουργει κανονικοτατα. ουτε freezαρει, ουτε τπτ αλλο! τι συμβαινει αραγε.

Τι είναι αυτές οι μικροεφαρμογες? Εγώ γιατί δεν τις έχω δει? Τι κάνουν?

(3 weeks με 7άρια)

Είναι τα λεγόμενα gadgets που εμφανίζονται στο desktop (ρολόι, ημερολόγιο κλπ).

Πρωτοεμφανίστηκαν στα Vista σαν feature.

A! ok, κατάλαβα (εγώ το ξέρω ως sidebar και gadgets, από τα XP).

Bασικά έχω 4-5 ενεργοποιημένα για να βλέπω CPUs/GPUs, κίνηση lan, και τέτοια. Υπάρχουν μερικά πολύ ζόρικα (Network meter, all cpu meter, κτλ).

cabdik :

μηπως εχεις κατεβασει μικροεφαρμογες οι οποιες απο μονες τους δεν λειτουργουν (εχουν γραφτει) σωστα και ως αποτελεσμα να μην ανταποκρινεται η εφαρμογη;

οι μονες μικροεφαρμογες που εγκατασταθηκαν μετα τα 7 ειναι, το driveinfo που δειχνει τους σκληρους, και το daemon tools που εγκατασταθηκε με την εφαρμογη, σαν gadget.

γενικα δεν μου αρεσει να βαζω πολλα μπιχλιμπιδια στα win, και για να μην βαραινουν, και για να μην εχω διαφορα conflicts!

παντως, οπως ειπα πριν, δεν μου δημιουργουν αλλο προβλημα, περαν του οτι στα καλα καθουμενα, αυτα τα gadgets, κανουν κατι σαν restart. και λειτουργουν κανονικα!

ειναι λιγο κουφο? ή μου φαινεται?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.