Jump to content

πανω στο παιχνιδι μου πεταξε μπλε οθονη

atego

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εκει που επαιζα μου πεταξε μια γκρι εικονα μετα μια μπλε οθονη με τους πολλους αροιθμους και μετα εκλεισε οταν ανοιξε το pc μου εβγαλε αυτο το μυνιμα

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: 116

BCP1: 85312008

BCP2: 8FE125D4

BCP3: 00000000

BCP4: 00000002

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\090610-20950-01.dmp

C:\Users\EYEFINITY\AppData\Local\Temp\WER-32619-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:

C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

τι μπορει να συμβαινει?

το συστημα αποτελειτε απο psu 650 watt,AMD Athlon X2,Geil3gb ram 800mhz,5750 xfx eyefinit

συνηθως η blue screen οφειλεται απο hardware αιτια...

αυτο σημαινει ή ανεβασε θερμοκρασια η καρτα γραφικων

η λαθος τασεις στα ενδοτερα του συστηματος (εχεις κανει ocing? , μηπως την ακουσε το τροφοδοτικο ; )

επισης να την ακουσαν οι μνημες , τροφοδοτικο

και τελος (πιθανη αιτια) να οφειλεται σε προβλημα λογισμικου...

οδηγοι της καρτας γραφικων , σαβουρα λειτουργικο συστημα , conflicts με συσκευες...

Δεν ειναι κατι απλο η Blue screen να φανταστεις...

φιλε GoMaR παιζει να ειναι λειτουργικο μου το κανουν και τα δυο desktop αυτο το πραγμα στρεσαρω τα stress test του everest τιποτα μονο το mem test εμεινε.

Λες να ειναι το λειτουργικο?

αν χειριζεσαι με τον ιδιο τροπο και τα 2 μηχανηματα και περνας τα ιδια προγραμματα , τοτε ισως ενα προγραμματακι κανει ολη την ζημια..καλα κανεις και περνας το μηχανημα απο τεστ κοπωσης, αλλα ψαξε και για κανενα virus μηπως κανει την ζημια...Καθαρισε λιγο το μηχανημα σου.

Αλλα στο ξαναλεω την στιγμη που σου βγαζει την μπλε οθονη εν ωρα παιχνιδιου , μαλλον θεμα οδηγων ειναι η καρτας γραφικων..

Τρεξε πολλες λουπες σε 3dmark

btw

Προσφατα μου ειχε τυχει ενα περιστατικο να μη μπαινει στα windows και να πεταει μπλε οθονη στο welcome screen...βρε τι safe mode , ti antivirus , antimalwares και τα συναφη τπτ αυτο...Εβγαζες το ενα Dimmaki εμπαινε , το εβαζες μονο του , εμπαινε...εβαζες και τα 2 μαζι μπλε οθονη.Ανεβασα τασεις ολα τα παντα να δω , τπτ αυτο..

Εκανα φορματ και εστρωσε :p

παιδια το εχω παιθανει το μηχανημα απο χτες δεν το εχει ξανακανει λεω να του κανω φορματ και αμα ειναι θεμα hardware θα το βγαλει στην πορεια η μπορει και οχι εσεις τι λετε?

Υπαρχει μια περιπτωση να ειναι θεμα τροφοδοτικου αν εχει πιασει σκονη. Ριξε ενα καθαρισμα κ εκει κ γενικα δεν εχεις να χασεις τπτ...

παιδια σας ευχαριστω πολυ ηταν τελικα θεμα παιχνιδιου γι΄αuτο το εκανε και στα δυο τα pc απλος αυτη η μπλε οθονη ειναι σκετος πονοκεφαλος καλυτερα να καψει κατι παρα αυτο το πραγμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.