Jump to content

κοιταξτε καλα τη φοτο

zyx

Recommended Posts

Χεχε οντως... Παντως, παλι 1-2 η ferrari ...Ελπιζω να μην γινουν τα ιδια οπως και περσι που βαρέθηκα να βλέπω στη μέση της χρονιάς...

Παρακαλω να διαγραφει το thread αυτο.Η καντε edit την φωτογραφια ωστε να φαινεται μονο το σημα της AMD

Lol....αντε να δουμε και φετος.....ειδατε στην εκκινηση που ο Alonso (i think:confused: ) βγηκε στο γρασιδι για να περασει τον Montoya ....τι εκανε ρεεεεεε:jump: :worship:

Αν και υποστηρικτης της AMD δεν τον παω με την καμια τον παλιο Σουμαχερ.ουστ!

Φανατικος Μακλαρεν-Κιμι Ραικκονεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ασχετα αν παλι τα σκ@τωσε το ασχημοπαπο MP4-19)γκρρρρρρρρ:mad:

Ο Κιμι θα το παρει φετος να με θυμηθειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Αρχική απάντηση από icy20

Παρακαλω να διαγραφει το thread αυτο.Η καντε edit την φωτογραφια ωστε να φαινεται μονο το σημα της AMD

Ουτε το marlboro σου κανει? :D

Ελπιζω να πανε καλητερα και οι λοιποι διοτι η Sccuderia εδιξε τα δοντια της απο τον πρωτο κιολας αγωνα....!!

Μη καταντισει μονοτονα ΚΟΚΚΙΝΟ το προταθλημα.....!!

Ααα και για να μη ξεχνιομαστε!

ΑΜD rulezzz FERRARI rulezzzz BARICHELLO rulezzz :D

Αρχική απάντηση από zyx

o sumi samael δεν... rulezzzz

Μπορεί να είναι αντιπαθής.. αλλά είναι κορυφαίος και πολύ τεχνικός οδηγός, όχι όμως και εντυπωσιακός. Και καλώς ή κακώς για τους αντι-σουμαχικούς κάθεται και στο κορυφαίο αυτοκίνητο..

Να προσθέσω στα λεγόμενα του φίλου μου του Κώστα ,οτι ας μην ξεχνάμε τι κανει στην βροχή ο Μιχαλάκης!!!!

δεν ξερω γιατι το ειπες αυτο djd. μπερδυτικαμε επειδη ξεχασα ενα ερωτηματικο. εγω παντος τον παω τον γερμανο.

Ο Μιχαλιος ΔΕΝ χρειαζετε καν υποστιρηξη ρε συ....!

Ειναι απολα ο κορυφαιος στη δουλεια του που περασε ποτε.....

Βεβαια σα χαρακτηρα και τροπο οδηγισης δεν τον πολυ παω αλλα το αποτελεσμα μετραει!

Ο Ruberts μου ειναι ιδιετερα συμπαθεις!Απο το προσωπο και μονο!Φενετε καλος ανθρωπος και δεν ειναι αλλαζονας οπως ο Μιχος....

Ειναι και πολυ ικανος οδηγος! :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.