Jump to content

performance dx11...nvidia - ati = 1-0

hyperion

Recommended Posts

Ποιοι ειναι οι τελευταιοι drivers hyperion ? Οι ΒΕΤΑ απο την Dell?

οχι οι official 258.96...για δες λιγο και τα release notes...αυτοι ειναι οδηγοι ειδες βελτιωσεις..?? εμ...να τα βλεπει και το τμημα αναπτυξης λογισμικου της ΑΤΙ...ειπαμε ξερω, κυκλοφορουν 1 χρονο οι 5χχχ...ας μας πουνε οτι δεν βελτιωνονται αλλο να......μην εχουμε ελπιδες:dance3:

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
οχι οι official 258.96...για δες λιγο και τα release notes...αυτοι ειναι οδηγοι ειδες βελτιωσεις..?? εμ...να τα βλεπει και το τμημα αναπτυξης λογισμικου της ΑΤΙ...ειπαμε ξερω, κυκλοφορουν 1 χρονο οι 5χχχ...ας μας πουνε οτι δεν βελτιωνονται αλλο να......μην εχουμε ελπιδες:dance3:

Καταστροφη! Σοβαρα στοιχεια! Πουλατε Ati boys :hehe:

Σε δυο μηνες θα εχεις την σειρα 6000. Τρεφεις ακομα ελπιδες για την βελτιωση της 5000?

ωραια...μολις μου χαλασες τις μακραιωνιες διακοπες...πανω που ελεγα δεν θα δουλεψω ακομα...θα παω αμεσα για να βγαλω τα εξοδα αποκτησης νεων καρτων...φτου βαριεμαι...!!! παει η ξαπλα 12 ωρες την ημερα...τς τς... :lazy::weep: χιχι

παντως περα απο την πλακα, θα πω την κακια μου...οι εταριες gpu ειναι ιδιες...οπως και h nvidia, καμια βελτιωση για gtx2xx...αχ ατιμο μαρκετινγκ...σωνει και καλα αν θες επιδοσεις, πληρωνε...τουλαχιστον θα επρεπε να σκεφτει σοβαρα η καθε εταιρια, να εχει δυνατοτητα αποσυρσης...θα ηταν καλο για το περιβαλλον και να μειωνεται η δαπανη αποκτησης κατι πιο φρεσκου...γιατι κακα τα ψεμματα με το ρυθμο που αλλαζουν, χανεις την μπαλα και το γηπεδο μαζι

Μονο με τις εταιρειες GPU γινεται αυτο?

οχι φυσικα, αλλα ειναι κατι που δεν μπορεις να το ξαναχρησιμοποιησεις ευκολα οτι ανηκει σε υπολογιστη δυσκολα επαναχρησιμοποιειται...γιατι στο μελλον αλλαζουν ολα, μητρικες, επεξεργαστες, ισως αλλαξουν και τα ειδη "σλοτ"...μονο τα κινητα τηλεφωνα και οι οθονες κρατανε 5-10 χρονια...χαχα

ας πουμε εγω σαν χρηστης 2 καρτων γραφικων εστω πουλησω την μια και η αλλη παραμεινει, ξερω οτι "κακως" δεν θα μπορω να κανω crossfirex με μια hd6000...οποτε...η μια ή θα μεινει στο ραφι, ή θα πεταχτει(αν δεν βρεθει καποιος να την ζητησει)...οποτε...αυτο εννοω...ισως θα επρεπε η επομενη κινηση για αυτες του ειδους εταιριες, να ηταν να υπαρχει αλληλουποστηριξη μεταξυ διαφορετικων καρτων γραφικων...αν και δεν ξερω τεχνικα κατα ποσο ειναι δυνατον αυτο να συμβει...:nothing:

ειδα το 10 fps...που στα 30-40 ειναι σχεδον το 25-30% πιο γρηγορη για το lost planet...καλα..εχεις δει benchmarks σε AvP dx11 max out..?? σχεδον παλι 20-30% παραπανω η gtx με τους τελευταιους οδηγους...η διαφορα ειναι αυτη...η gtx4xx με τους τελευταιους οδηγους νικαει παντου...η ΑΤΙ, ισως θα πρεπε να δωσει λιγο δυναμη παραπανω στις 5χχχ...καιρος ειναι...
To θεμα ειναι οτι η nv ειναι μπροστα στα benchmarks, ενω στα dx11 games ζητημα να ειναι ενα 10%.

Βρε συ hyperion ειπα πουθενα οτι η NV ειναι πιο αργη απο την ΑΤΙ σε DX11? Μια γραμμη ποστ εγραψα ολη κι ολη... Διαβασε την.

Δες εναingamereview εδω.

http://www.techspot.com/review/283-geforce-gtx-400-vs-radeon-hd-5800/page3.html

Δεν μπορω να δεχθω καποια benchmarks ως αντικειμενικο μετρο συγκρισης οταν σου πετανε στη μαπα "THE WAY IS MEANT TO BE PLAYED" κτλ.

[ame=

]
[/ame]

αυτο το βιντεο αφιερωμενο...για το ποσο διαφερουν σε ωμη δυναμη οι δυο καρτες σε ενα πανισχυρο συστημα...οποτε εχουμε και λεμε...αυτο δεν το βλεπει η ΑΤΙ...??? δεν διορθωνεται..?? καλα να χ*σω τον μεσο ορο, αλλα το ελλεινο μινιμουμ που σε ολους μας βγαινει με το πρωτο "τρεξιμο"...??? το ζεσταμα ειναι μυθος που βγηκε με τις 5ΧΧΧ...μετα η ΑΤΙ κοροιδευε τις θερμοκρασιες και το ρευμα της nvidia...ομως στο βιντεακι που σας παρεθεσα...εχει διπλες επιδοσεις η GTX...αρα δικαιολογειται...!!!:confused:

αυτο το βιντεο αφιερωμενο...για το ποσο διαφερουν σε ωμη δυναμη οι δυο καρτες σε ενα πανισχυρο συστημα...οποτε εχουμε και λεμε...αυτο δεν το βλεπει η ΑΤΙ...??? δεν διορθωνεται..?? καλα να χ*σω τον μεσο ορο, αλλα το ελλεινο μινιμουμ που σε ολους μας βγαινει με το πρωτο "τρεξιμο"...??? το ζεσταμα ειναι μυθος που βγηκε με τις 5ΧΧΧ...μετα η ΑΤΙ κοροιδευε τις θερμοκρασιες και το ρευμα της nvidia...ομως στο βιντεακι που σας παρεθεσα...εχει διπλες επιδοσεις η GTX...αρα δικαιολογειται...!!!:confused:

Yπαρχει λυση στο προβλημα σου, Πουλα!

Το ιδιο λεω στον Σοφερ, το ιδιο λεω και σε σενα!

Θερμοκρασίες και κατανάλωση δεν το λες και μύθο...μην μας τρελάνεις τελείως.

και εκεί που έψαχνες είχε και 3dmark αλλα κανεις επιλογές από αυτό που βλέπω...

δεν θελω να πουλησω, ειναι η αντιδραση των απελπισμενων αυτη...απλα μου κανει εντυπωση και το παραθετω...γιατι εμμεσα φαινεται και αλλη ηττα...πως οσοι κανουν trifire-quadfire...τα ωφελη ειναι ανυπαρκτα και κοροιδια...που σημαινει κατι γινεται...τι.? το crossfirex scaling ειναι ποιο κακοδιαχειρηρισμο απο το ηδη κακο sli...πιο πολυ εδω στο ποστ παραθετω παραπονα, δεν ειναι εταιρια που πουλαει τυροπιτες η amd ειναι μεγαλη εταιρια και για αυτο μου κανει εντυπωση...ακομα και στο crysis που υπερηφανευοταν η ατι...ιδου ποια η αληθεια..:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=r-i0WMaYRAM]YouTube - EVGA SR-2 Benchmarks. Crysis Benchmark[/ame]

Θερμοκρασίες και κατανάλωση δεν το λες και μύθο...μην μας τρελάνεις τελείως.

και εκεί που έψαχνες είχε και 3dmark αλλα κανεις επιλογές από αυτό που βλέπω...

ανεβασε μπολικα βολτ και χερτζ σε hd5850-hd5870....και αν δεν δεις τα 90αρια θερμοκρασια να πηγαινουν συννεφο τα λεμε...αφου ηδη εχω αραξει καλα για το χειμωνα, αντι να αναβω aircondition, καθομαι διπλα στο pc...!!! ;)

ανεβασε μπολικα βολτ και χερτζ σε hd5850-hd5870....και αν δεν δεις τα 90αρια θερμοκρασια να πηγαινουν συννεφο τα λεμε...αφου ηδη εχω αραξει καλα για το χειμωνα, αντι να αναβω aircondition, καθομαι διπλα στο pc...!!! ;)

χάχα! σε πια ταινία τα έχεις δει αυτά??

ένταξη μας έπεισες...έχεις τους λόγους σου βεβαια..από ότι καταλαβαίνω θα βγάλεις και αλλα στη φορα για την κοροϊδία που μας έχουν ρίξει.:clap:

χάχα! σε πια ταινία τα έχεις δει αυτά??

ένταξη μας έπεισες...έχεις τους λόγους σου βεβαια..από ότι καταλαβαίνω θα βγάλεις και αλλα στη φορα για την κοροϊδία που μας έχουν ρίξει.:clap:

Βασικα με αυτα που λεει καταλαβαινω ποιος ειναι και απο που ηρθε!

Ασε το boy να εκδηλωθει...

ειδατε που παραθετω σωστα επιχειρηματα και λεω μπολικες τις αληθειες...πως γινεστε αυτοματα τυφλα fanboys με παρωπιδες..?? καλα δεν χρειαζεται να ξαναγραψω οτιδηποτε, εχω αρκετες γνωσεις και εμπειριες απο υπολογιστες, και μπορω να κρινω και μονος μου... ;) τελος εδω...δεν μπορω να συζηταω με πανεπιστημονες που τα βλεπουν ολα ιδανικα, ομορφα και ΟΚ...σε ενα προφανες προβλημα...ειπαμε...οθονη ειναι, δεν ειναι σκοταδι για να βλεπετε θολα...:giveup:

ειδατε που παραθετω σωστα επιχειρηματα και λεω μπολικες τις αληθειες...πως γινεστε αυτοματα τυφλα fanboys με παρωπιδες..?? καλα δεν χρειαζεται να ξαναγραψω οτιδηποτε, εχω αρκετες γνωσεις και εμπειριες απο υπολογιστες, και μπορω να κρινω και μονος μου... ;) τελος εδω...δεν μπορω να συζηταω με πανεπιστημονες που τα βλεπουν ολα ιδανικα, ομορφα και ΟΚ...σε ενα προφανες προβλημα...ειπαμε...οθονη ειναι, δεν ειναι σκοταδι για να βλεπετε θολα...:giveup:

Νικόλα τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα forum..τα έχεις πάρει σβάρνα και κανεις διαφήμιση από τι μια και λάσπη από την άλλη.

εγώ πιο πολύ για αυτό αντέδρασα.κατάντησε κουραστικό...

Κάποιος έφαγε ban σε αλλο φόρουμ και ήρθε εδώ να αραδιάσει τις παπάτζες του :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.