Jump to content

Ψυγεια

kaza1980

Recommended Posts

Για αντλια έχω την l20 το block θα ειναι απο eleven cpu στο μέλον chipset

για ψυγειο τωρα έχω ηδη ενα 175*220*65(παχος) με το οποιο θα κάνω δοκιμες.

Καθώς αυτο ομως δεν χωραει μεσα στο κουτακι μου λέω να αγοράσω καποιο μικροτερο.

μπορω να αγορασω τα έξης 234*138*42 code=hc1t0102a

234*156*42 HCIT0301A

234*182*42 HAUD0102F

Το πρωτο θα ηταν τελειο για την κατασκευη αλλα είναι αρκετα μικρο σε σχεση με τα άλλα.

θα ήθελα την γνωμη σας για το ποιο να παρω απο κοστος πανω κατω τα ιδια ειναι

Αυτό εξαρτάται από το πως φαντάζεσαι τη σύνθεσή σου κι άπό το χώρο που διαθέτεις. Μεσα ειναι πιο τακτοποιημένο αλλα θελει μεγαλο κουτί και ειναι δυσκολο σε βαλε βγάλε και μετατροπές. Έξω δημιουργείται χαος με τους σωλήνες εκτος αν φτιαξεις καποια κατασκευη πανω από το κουτί...

EΓΩ λέω να το βάλω μέσα αλλά οι ανεμιστήρες να ρουφάνε ώστε να παγώνουν και το κουτί.

Εχω δυο κουτιά θα δω τελικά ποιο θα χρησιμοποιήσω. Το καινούργιο έχει 4 θέσεις τον 5.25 και το παλιό 3 αλλά το παλιό έχει 6 πόντους πάνω από το τροφοδοτικό και τα 5.25 slots.

Κάποιος καμία ιδέα?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Ποιος ξερεις να με βοηθήσει ;

Φιλε μου αν χωραει στο case βαλτο μεσα αλιος οπως νομιζεις εσυ οτι ειναι καλιτερα εμενα δεν χωρουσε και το εχω εξω

Δεν αλλαζει αυτο σε κατι ουτε στην αποδοση του συστηματος.

Αρχική απάντηση από kaza1980

EΓΩ λέω να το βάλω μέσα αλλά οι ανεμιστήρες να ρουφάνε ώστε να παγώνουν και το κουτί.

Εχω δυο κουτιά θα δω τελικά ποιο θα χρησιμοποιήσω. Το καινούργιο έχει 4 θέσεις τον 5.25 και το παλιό 3 αλλά το παλιό έχει 6 πόντους πάνω από το τροφοδοτικό και τα 5.25 slots.

Κάποιος καμία ιδέα?

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αρκει να χωραει.

Αρχική απάντηση από johns

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αρκει να χωραει.

Μαλλον εχει αδικο γιατι θα βαζει στο ψυγειο κρυο αερα,αλλα ο ζεστος του ψυγειου θα μενει στο κουτι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.