kaza1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2004 Για αντλια έχω την l20 το block θα ειναι απο eleven cpu στο μέλον chipset για ψυγειο τωρα έχω ηδη ενα 175*220*65(παχος) με το οποιο θα κάνω δοκιμες.Καθώς αυτο ομως δεν χωραει μεσα στο κουτακι μου λέω να αγοράσω καποιο μικροτερο.μπορω να αγορασω τα έξης 234*138*42 code=hc1t0102a234*156*42 HCIT0301A234*182*42 HAUD0102F Το πρωτο θα ηταν τελειο για την κατασκευη αλλα είναι αρκετα μικρο σε σχεση με τα άλλα.θα ήθελα την γνωμη σας για το ποιο να παρω απο κοστος πανω κατω τα ιδια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2004 To θεμα ειναι να χωρανε ανετα για να περναει ο αερας ανετα απο το γυγειοΚαλο μονταρισμα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2004 Το ψυγείο πρέπε ι να είναι μέσα ή έξω απο το case ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2004 Αυτό εξαρτάται από το πως φαντάζεσαι τη σύνθεσή σου κι άπό το χώρο που διαθέτεις. Μεσα ειναι πιο τακτοποιημένο αλλα θελει μεγαλο κουτί και ειναι δυσκολο σε βαλε βγάλε και μετατροπές. Έξω δημιουργείται χαος με τους σωλήνες εκτος αν φτιαξεις καποια κατασκευη πανω από το κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2004 Ποιος ξερεις να με βοηθήσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 8, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 EΓΩ λέω να το βάλω μέσα αλλά οι ανεμιστήρες να ρουφάνε ώστε να παγώνουν και το κουτί.Εχω δυο κουτιά θα δω τελικά ποιο θα χρησιμοποιήσω. Το καινούργιο έχει 4 θέσεις τον 5.25 και το παλιό 3 αλλά το παλιό έχει 6 πόντους πάνω από το τροφοδοτικό και τα 5.25 slots.Κάποιος καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ποιος ξερεις να με βοηθήσει ; Φιλε μου αν χωραει στο case βαλτο μεσα αλιος οπως νομιζεις εσυ οτι ειναι καλιτερα εμενα δεν χωρουσε και το εχω εξω Δεν αλλαζει αυτο σε κατι ουτε στην αποδοση του συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kaza1980 EΓΩ λέω να το βάλω μέσα αλλά οι ανεμιστήρες να ρουφάνε ώστε να παγώνουν και το κουτί.Εχω δυο κουτιά θα δω τελικά ποιο θα χρησιμοποιήσω. Το καινούργιο έχει 4 θέσεις τον 5.25 και το παλιό 3 αλλά το παλιό έχει 6 πόντους πάνω από το τροφοδοτικό και τα 5.25 slots.Κάποιος καμία ιδέα? Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αρκει να χωραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από johns Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αρκει να χωραει. Μαλλον εχει αδικο γιατι θα βαζει στο ψυγειο κρυο αερα,αλλα ο ζεστος του ψυγειου θα μενει στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 Δηλαδή δεν παίζει κανεναν ρολο αν θα είνια μέσα ή έξω το radiator απο το case ; Περίπου τι μέγεθος να είναι το case για να χωράει ένα Ford Transit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 9, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2004 @Shidokanjohn Τα Fan θα τραβάνε αερα απο το κουτι και θα τον βγαζουν έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.