omni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 Καλησπερα , εχω ενα προβλημα με το μοιρασμα του Internet σε σπιτικο (ενσυρματο) δικτυο lan , windows 7 64bit ,(μετα το φορματ εγινε εγκατασταση του Lan Driver μεσω windows update μηπως φταιει αυτο ??? αν και εκανα και manual update μεσω του site της κατασκευαστριας της μητρικης ...) , conn-x 4mbps , router : baudtec το "παλιο" μαυρο που χωραει και στην παλαμη σου ... http://market.skroutz.gr/images/0012/3608/P1010012.JPG πριν το φορματ ολα ωραια και καλα , συνδεδεμενο το router με την 1η θυρα του switch (εχω τρια τα δοκιμασα ολα χωρις αποτελεσμα πηρα και καινουργιο) (που φευγουν απο κει τεσσερις γραμμες ethernet) μετα το φορματ ειδα οτι καθυστερουσε πολυ το Internet και στην αρχη εμπαινε στις σελιδες αλλα ολο και χειροτερευε μεχρι που εβγαλε το θαυμαστικο , αυτο που προσεξα ηταν οτι το λαμπακι 100m του router αναβοσβηνε παρα πολυ αργα οταν το ειχα με το switch σε αντιθεση με οταν ηταν απευθειας με το pc (προβλημα με ethernet του router ? δοκιμασα και με usb αλλα δεν εβρισκα drivers για win7) το συνδεω απευθειας με το pc που εχω εδω διπλα συνδεθηκε κανονικα , το ξαναδοκιμασα με το switch παλι δεν εμπαινε . παω για αλλαγη router ? ( καιρος ειναι παντος) τελοσπαντων αν μπορει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Κανονικά το φορμάτ δεν πρέπει να επηρεάζει το δίκτυο. Πάντως στη θέση σου θα δοκίμαζα και τα καλώδια μήπως πειράχτηκε κάτι και θα δοκίμαζα το router σε διάφορες πόρτες του switch, πριν δοκιμάσω άλλο router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.