Jump to content

Asus 5870 Eyefinity Bios

evolution

Recommended Posts

Ξερει κανεις που μπορω να βρω το bios την Asus 5870 Eyefinity για να το περασω στη δικια μου (sapphire) ωστε να μπορεσω να την ανεβασω πανω απο 900/1300?

Κοιταξα στο site τις asus αλλα βλεπω μονο για την Matrix bios

Ξερει κανεις που μπορω να βρω το bios την Asus 5870 Eyefinity για να το περασω στη δικια μου (sapphire) ωστε να μπορεσω να την ανεβασω πανω απο 900/1300?

Κοιταξα στο site τις asus αλλα βλεπω μονο για την Matrix bios

Κατεβασε afterburner και πηγαινε στο MSIAfterburner.cfg (οπου ειναι μεσα στα files του afterburner) μετα κατεβα κατω στη λιστα και πηγαινε στο EnableUnofficialOverclocking και απο 0 βαλε 1 (μετα κανε ενα save) και θα εισαι ΚΟΜΠΛΕ!

Ετσι το εχω κανει και εγω με την δικια μου Sapphire 6eyefinity 2gb version ;) (με 1,165 ταση ειμαι στα 975/1300)

Δεν χρειαζεσαι αλλο bios.... :)

Δες αυτό εδώ και ρώτησε τον ATiMAN αν έχει καμία διαφορά για την eyefinity...

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=78026

Mετα απο αναζητηση στο google οσοι δοκιμασαν να περασουν Bios απο απλη καρτα(με 1 GB ram) ειχαν προβλημα και επρεπε να ξανα flasharun τη καρτα δεν εχω 2η καρτα αυτη τη στιγμη για να το ρισκαρο

Mετα απο αναζητηση στο google οσοι δοκιμασαν να περασουν Bios απο απλη καρτα(με 1 GB ram) ειχαν προβλημα και επρεπε να ξανα flasharun τη καρτα δεν εχω 2η καρτα αυτη τη στιγμη για να το ρισκαρο

STOP! Το απανω post διαβασε ;) σου δινω λυση στο πιατο που λεμε....

STOP! Το απανω post διαβασε ;) σου δινω λυση στο πιατο που λεμε....

Θα το κανω απλα αν θυμαμε καλα ο Atiman ειχε πει οτι οσο καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε τετοια προγραματα

Θα το κανω απλα αν θυμαμε καλα ο Atiman ειχε πει οτι οσο καλο ειναι να μην χρησιμοποιουμε τετοια προγραματα

:confused:

Δηλαδη ειναι πιο επικινδυνο το afterburner απο το να φλασαρεις αλλο bios?Καποιο λαθος κανεις.Μηπως εννοουσε κατι αλλο ο ατιman.

(με 1,65 ταση ειμαι στα 975/1300)

Μηπως εννοεις 1,165? Πολυ δεν ειναι το 1,65?

Δηλαδη ειναι πιο επικινδυνο το afterburner απο το να φλασαρεις αλλο bios?Καποιο λαθος κανεις.Μηπως εννοουσε κατι αλλο ο ατιman.

nephilim delivers

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062810493&postcount=2688

οσες φορες flashara καρτα ειδικα με το tool του atiman ποτε δεν ειχα προβλημα καπου μεσα στο topic για τους driver το ειχε πει και οχι μονο για το afterburner αλλα και γενικοτερα για ολα προργαματα αυτου του τυπου

οκ,πασο τοτε.Για να το λεει ο atiman κατι παραπανω θα ξερει.Παντως και εγω γι'αυτο τον λογο φλασαρα την 5850,για να κλοκαρω απο ccc.Η αληθεια ειναι οτι μου ακουγεται λιγο παραξενο το afterburner αλχημεια.Να πειραξεις το ορια του bios,τα ρευματα μεσω bios και αλλα τετοια μου δειχνει λιγο πιο επικινδυνο απο το να κλοκαρεις μεσω afterburner.Τεσπα.

LouCi4er, Να το πω ξανα για σενα που ισως δεν το εχεις δει.

Δεν θα το ελεγα αλχημια, αλλα το afterburner κανει real time bios "hacking"

Εστω οτι δουλευουν ολα καλα, οκ..

Για σκεψου ομως τι μπορει να συμβει στην καρτα σου απο ενα κρασαρισμα του συστηματος εκεινη την στιγμη???

Δεν ειναι ασφαλες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.