Tsakonas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 Ο χαι!Ψαχνω να σαρωσω και να μετατρεψω σε κειμενο κατι σελιδες απο ελληνικο βιβλιο και δεν βρισκω δωρεαν προγραμμα...Για Βιστα.Δοκιμασα το "Anagnwstis" αλλα το ντεμο δεν επιτρεπει κοπι πεηστ κειμενου...Ιδεες?Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αφού έχεις scanner, δεν είχε και OCR μαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αφού έχεις scanner, δεν είχε και OCR μαζί;δεν ειχε ρε γμτ.μονο μια πριντερ σιντι...τιποτα αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αυτό αν και δεν νομίζω να έχει Ελληνικά. Και μετά αυτό που είναι online: http://www.free-ocr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 γιατι εγω θυμαμαι το ABBY fine reader οτι εκανε μια χαρα την δουλεια μου ;ναι για ελληνικα μιλαωκαι θυμαμαι οτι υπηρχε η επιλογη για κατεβασμα , ενω τωρα που μπηκα ειναι κατοπιν παραγγελιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 μια χαρά την κάνει σαφώς, αλλά δεν είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 δεν ειναι ? η δεν ηταν ?γιατι δεν το εβρισκα απο τα μαγαζακια του ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 δεν ειναι ? η δεν ηταν ?γιατι δεν το εβρισκα απο τα μαγαζακια του ιντερνετΔεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.