Jump to content

Dungeon Siege 3

Nephiλiμ

Recommended Posts

Ποιος το θυμαται αυτο?

I DO!!!

Πολυ καψιμο, ωρες μπουντρουμοσφαξιματος και σχετικα προσφατα ειχε βγει και Η ΕΠΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΡΑ

του UWE BOLL με Statham!

Anyway enough talk

H πρόσφατη ανακοίνωση του Dungeon Siege 3 από τη Square είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς, αν και η πραγματική χαρά για μας θα έρθει αν το παιχνίδι αποδειχθεί αντάξιο του ονόματος που κουβαλάει. Και αυτό, να σας πω την αλήθεια, δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος ότι θα το καταφέρει, κυρίως γιατί αναπτύσσεται από την Obsidian. Ναι μεν το στούντιο είναι μετρ των RPG, αλλά τελευταία έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας υπερβολικά πολλά projects, και αυτό σχεδόν πάντα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Το Alpha Protocol αποτελεί τρανή απόδειξη. Ευτυχώς, το Dungeon Siege 3 φαίνεται να διατηρεί την επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων του, όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού παρακάτω. Το περιμένουμε το 2011 για Xbox 360, PS3 και PC.

sauce:game20.gr

Dungeon Siege 3 Exclusive Debut Trailer HD PC|PS3|Xbox 360

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fkpp7rkJnj8]YouTube - Dungeon Siege 3 III Exclusive Debut Trailer HD PC|PS3|Xbox 360[/ame]

To πρώτο μου άρεσε, το 2ο πιστεύω προσπάθησε υπερβολικά να μοιάσει στο diablo και μου φάνηκε μέτριο για το τρίτο δεν ξέρω τι θα προκύψει αλλά γενικά η σειρά πιστεύω ότι υστερεί σε ατμόσφαιρα ειδικά σε σύγκριση με το diablo και γι'αυτό δυστυχώς δεν με γοήτευσε όσο θα ήθελα. Ελπίζω με το D.siege 3 να αλλάξω γνώμη, μέχρι φυσικά την έλευση του πατριάρχη του είδους...

• 8 months later...

ναι ειναι τελειο παιχνιδι .. οπως και το Diablo III οταν βγει με το καλο εχει να πεσει λιωσιμο :dance3:

Εχω να κανω μια καπως χαζη ερωτηση :Ειναι καλυτερα να το κατεβασεις (σπασμενο) ή να το αγορασεις και να παιζεις στο ιντερνετ??

νομιζω δεν θα ειναι online game π.χ. σαν το WoW

οσον αφορα τα σπασμενα η αυθεντικα.....ειναι καλο να αγοραζεις εστω τα games που γουσταρεις πολυ...και ξερεις οτι θα τα λιωσεις

ετσι κανω εγω

ναι ειναι τελειο παιχνιδι .. οπως και το Diablo III οταν βγει με το καλο εχει να πεσει λιωσιμο :dance3:

Εχω να κανω μια καπως χαζη ερωτηση :Ειναι καλυτερα να το κατεβασεις (σπασμενο) ή να το αγορασεις και να παιζεις στο ιντερνετ??

έχοντας παίξει ατελείωτες ώρες το 1 το campaign σε coop λέει πολυ... (το 2 δεν το έπαιξα γιατί δεν μου άρεσε ιδιαίτερα) αδιαμφισβήτητα αγοραστό για το multi.. Εφόσον βέβαια κατέβει το demo για να δούμε αν αξίζει και σαν παιχνίδι...

Από το demo που έπαιξα καλό φαίνεται,αλλά για προορίζεται κυρίως για τις κονσόλες.Αυτή την εντύπωση μου άφησε.Ωραία γραφικά πάντως και χωρίς καθυστερήσεις ακόμα και με όλες τις ρυθμίσεις στο φούλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.