Snips Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 Έχω πολύ θόρυβο ρε παιδιά. Ακούγεται κανονικά η φωνή του άλλου. Mic έχω αυτό.... (Ηs) Είναι καμιά ρύθμιση στο skype ή παίζει τίποτα με κάρτα ήχου? Δεν βλέπώ όμως κάτι διαφωτιστικό στις ρυθμίσεις τις.(Realtek onboard από ABIT I-35 pro) Α...WIN7 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Απομάκρυνε το μικρόφωνο απο την μυτη-στομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Θόρυβο ακούω στην ομιλία του άλλου, όχι την δική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Τοτε ο αλλος να κανει το ιδιο που ανέφερα Ετσι ειχα σπασει τα νευρα των φιλων μου στο skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Ο άλλος αυτήν την στιγμή δεν είναι καν στο mic και έχει πάλι σε άλλο δωμάτιο. Και δεν κάτι τίποτα άλλο θόρυβο μες στο σπίτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Κατι με τις επαφες τοτε εφοσον ειναι αναλογικα μπορει εκει να ειναι το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.