TreckeR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα το default cooler της AMD άρχισε να κάνει περίεργους θορύβους και μιας και ερχεται χειμώνας λέω να πάω σε παθητική ψύξη. Το σύστημα που έχω ειναι το εξής: μητρικη MSI 785GM-E65, φοράει εναν phenom II 905e (65w) και βρίσκονται μέσα σε ενα coolermaster HAF 922. Καρτα γραφικών χρησιμοποιώ την on-board γιατι παιχνιδια δεν παιζω, περισσοτερο για εφαρμογες γραφείου και ταινιες το εχω το Pc. Ο επεξεργαστής clockαρεται μονο αν ειναι να γινει καποιο encoding και δεν ειναι πολυ θερμος γενικά. Τί θα μου προτείνατε για παθητική ψύξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Βαλτου μια prolimatech.Eιδικα αν εχεις το haf πιστευω θα εισαι κομπλε παθητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Πολύ καλές αλλά όσες βρήκα σε καταστηματα ηταν για Intel οποτε λιγο δύσκολο....ειναι και γομάρια...θα αντέξει η μικρούλα μητρική μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Σεπτέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αν και μία Mugen2 πιστεύω ότι θα έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω σ'αυτόν τον επεξεργαστή,ιδού τα υλικά που χρειάζεσαι για Prolimatech:http://www.eworld.com.gr/front/details/890http://www.eworld.com.gr/front/details/843 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 OXI PROLIMATECH για fanless λυση.Θελεις λυση με μεγαλο κενο στα fins.(BARAM/MUGEN style)Η TRUE/Prolimatech θελουν ΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΥΣ ανεμιστηρες για να αποδωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Είμαι ανάμεσα στη mungen 2 και την καινουργια Yasya με προτιμηση στην δευτερη λόγω της εύκολης τοποθέτησης.Μάλλον όποια βρώ διαθέσημη θα χτυπήσω....το μόνο που σκέφτομαι ειναι μηπως ειναι πολύ το βάρος για την μητρικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Σεπτέμβριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Αδερφέ, δεν είναι μόνο ότι η Yasya δεν έχει ακόμη "περγαμηνές", είναι ότι δείχνει πιο "σφιχτή" σε διάταξη fins σε σχέση με την "αεράτη" Mugen. Η Mugen2 θα έλεγα ότι έχει γίνει all-time-classic και λύση πασπαρτού, ξεπερνώντας τους περιορισμούς που θέτει η κατηγορία τιμής της. Με το βάρος τους δεν υπάρχει ζήτημα, κάνε σωστή εγκατάσταση και μην ανησυχείς. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει κάτι για φθορά σε μητρική λόγω βάρους της ψήκτρας (παρά το γεγονός ότι αρκετές φτάνουν ή και ξεπερνάνε τα 1000 γρ.!), πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα... Τσίμπα τη Mugen2 και μην αναρωτιέσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Η την brand new Ninja 3 θα ελεγα μιας και ειναι ιδιας φιλοσοφιας χωρις βεβαια να την εχω δει απο κοντα (μεχρι στιγμης) πως αποδιδει σε συστημα χωρις ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Σε αυτο το reviewhttp://thelab.gr/showthread.php?t=62939&garpg=7γράφει οτι η mungen 2 δεν ειναι φτιαγμενη για παθητικη ψύξη.Συμφωνα με το site της scythe για παθητικη ψυξη φτιαχτηκαν οι Ninja 2 και 3 κατι που φαίνεται και απο τον σχεδιασμο των εν λόγω ψυκτρών.Επίσης το Fin Spacing της mungen 2 ειναι 1,89χιλ ενω της ninja 3 ειναι 2,64χιλ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.