Jump to content

Αυτο που να το βαλω?

unseen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσοχή τι θα απαντήσετε!

Αν εχει καποιος μητρικη ΑΜ2+ απο θεσνικη ευχαριστως να του τον δωσω για review :)

Διαφορετικα οι γνωστες ας προτεινουν καποια που ειναι σε λογικη τιμη για να δοκιμασουμε το νεο φρουτο της AMD.

22112007.jpg

μπορω να δια8εσω εγω το κατεβαστηρι μου,αλλα μονο για default μιας και απο κλοκια δεν πιστευω να μπορει να δωσει και πολλα,αν οχι τπτ...

διαφορετικα εχω κατι αλλο υποψην αλλα 8α ξερω το βραδυ

Δώσε το σε εμένα βρε για review :D

Να κάνω και συγκριτικό με τον 6000+ χ2 που φοράει τώρα

Χμμμμ........AMD!......Βάλτον κάπου ντε!...... :D

Υ.Γ. Καλά ΔΕ ντρέπεσε ΚΑΘΟΛΟΥ να πιάνεις "τέτοια πράγματα" στα χέρια σου?..... :o

Διαφορετικα οι γνωστες ας προτεινουν καποια που ειναι σε λογικη τιμη για να δοκιμασουμε το νεο φρουτο της AMD.

νομιζω δεν πιανεις το παραπανω κριτηριο...

το επιασα αλλα δεν υπαρχει και καμια αλλη στην ελληνικη αγορα απ'οσο ξερω. ετσι προτεινα αυτη. αλλα μπροστα στον ιντελ των 800€ τι ειναι μωρε μια μητρικη με 200€???

βρε συ steven τις κοβεις? Δειγμα απο το pcmag ειναι το cpu καθως και η μητρικη. Το οτι πηρα εναν phenom και μια vga σημαινει οτι τρεχει το χρημα απο τα μπατζακια? Και στην τελικη μαγαζι με υπολογιστες εχω αν δεν το ξερεις, που σημαινει οτι θα τα πουλησω σε λιγες μερες.

• 1 month later...

προταση αξιοπρεπεστατη : MSI k9A2 CF 790X chipset 85 evra!!!

ολοκαινουργια απο μαγαζια στη Θεσσαλονικη αλλα και Αθηνα την βρηκα!!

μου ανεβασε τον 4000 χ2 @ 3225 και Super Pi τα 27,5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.