Matias_GR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2010 Καλημέρα σε όλους,Ψάχνω μια καλή ψύχτρα για τον παραπάνω επεξεργαστή.Ποιες είναι οι προτάσεις σας για maximum 50e αλλά κ όχι μόνο αφού μπορεί να πετύχω κάτι καλύτερο σε αυτή τ τιμή σε καμία αγγελιούλα να ξέρω τουλάχιστον το όνομα της;-)Σκέφτομαι την Thor's Hammer πλυ το τελευταίο καιρό.το κουτί είναι ένα Cosmos S -1100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Prolimatech megahalems ver.b!http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htmΚαι είσαι άρχοντας.Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.Και βάζεις και δύο φουρφούρια σε push-pull και :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 τα fan που τα βάζεις είπες?γιατί είμαι κ λίγο άσχετος;-)η μητρική είναι x58 ud7.είχα διαβάσει πως με τν ud5 υπάρχει πρόβλημα με το fan και χτυπάει πάνω στις μνήμες..ισχύει κάτι τέτοιο στ ud5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 http://www.prolimatech.com/products/cpu_cooler/megahalems_rev.b.htmlΠηγαινε --> installation για να δεις πως μπαινει το FAN. Μας εβγαλες τα ματια με την "πλακα" σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 βρήκα δυο αγγελίες μια για την Scythe Mugen 2(απο εδώ) στα 40 και μια ακόμα Prolimateck Megahalems για socket 775/1366(παραθέτω ακριβώς γιατί δεν ξέρω αν είναι αυτη απο το παραπάνω link) πάλι στα 40.1.Έχω στείλει PM για να δω αν είναι η ver. b αν δεν είναι δεν αξίζει?2.νομίζω πως θα έχω πρόβλημα με τν mugen στο cosmos s(??)παραθέτω:Keep-out requirement for CPU cooler installation:, At least 5.7 inch(145mm) separation between motherboard and the side panel of COSMOS S αρα πρόβλημα?και επίσεις εμφανίζεται κ CoolerMaster V8 στα 30e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 βρήκα δυο αγγελίες μια για την Scythe Mugen 2(απο εδώ) στα 40 και μια ακόμα Prolimateck Megahalems για socket 775/1366(παραθέτω ακριβώς γιατί δεν ξέρω αν είναι αυτη απο το παραπάνω link) πάλι στα 40.1.Έχω στείλει PM για να δω αν είναι η ver. b αν δεν είναι δεν αξίζει?2.νομίζω πως θα έχω πρόβλημα με τν mugen στο cosmos s(??)παραθέτω:Keep-out requirement for CPU cooler installation:, At least 5.7 inch(145mm) separation between motherboard and the side panel of COSMOS S αρα πρόβλημα?και επίσεις εμφανίζεται κ CoolerMaster V8 στα 30e....Εγω θα προτειμουσα τι Prolimatech απλα στο cosmos πρεπει να βγει ο πλαινος ανεμηστηρας απο οσο ξερω το rev b η μονη διαφορα που εχει απο το πρωτο ειναι οτι εχει 4 clip για ανεμηστηρες αντι 2 που εχει το πρωτο αλλα και το rev a να ειναι πιστευω οτι θα μπορεσεις να βρεις clip για να πιασεις και 2ο ανεμηστηρα για διαταξη pull push Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 ενδιαφέρον..κ εγω προς τα εκεί προσανατολίζομαι οπότε μες στ εβδομάδα θα το χτυπήσω απο το πλαίσιο μάλλον΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 9, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 ενδιαφέρον..κ εγω προς τα εκεί προσανατολίζομαι οπότε μες στ εβδομάδα θα το χτυπήσω απο το πλαίσιο μάλλον΄-)Δες και στις αγγελιες παντως με τα λεφτα που θα γλιτωσεις περνεισ 2 ανεμηστηρακια πιο αθορυβα και ποιοτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 στα 45ε λες που είναι ε?ναι ξέρω απλώς ακόμα το σκέφτομαι..θα πάρω κ καρτούλα στα κοντά κ λεω να σώσω κανένα ευρω και να πάρω αργότερα΄-)οσο για το cosmo κοιτούσα τ V8 που έχει 161mm κ βρήκα ένα video που έδειχνε να κόβει το fan ετσι ώστε να χωρέσει.έτσι κέρδιζε 3-4mmH δικιά μας τώρα έχει 158mm άρα ελπίζω να χωρέσει..αν είναι σωστά τα νούμερα βέβαια...Να ρωτήσω κ κάτι άλλο που σκέφτομαι εδώ και καιρό:πως μπορεί ενα fan να είναι αθόρυβο?Κλτρη κατασκευή?αν δουλεύει με λιγότερες στροφές δεν θα χάνει σε απόδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 στα 45ε λες που είναι ε?ναι ξέρω απλώς ακόμα το σκέφτομαι..θα πάρω κ καρτούλα στα κοντά κ λεω να σώσω κανένα ευρω και να πάρω αργότερα΄-)οσο για το cosmo κοιτούσα τ V8 που έχει 161mm κ βρήκα ένα video που έδειχνε να κόβει το fan ετσι ώστε να χωρέσει.έτσι κέρδιζε 3-4mmH δικιά μας τώρα έχει 158mm άρα ελπίζω να χωρέσει..αν είναι σωστά τα νούμερα βέβαια...Να ρωτήσω κ κάτι άλλο που σκέφτομαι εδώ και καιρό:πως μπορεί ενα fan να είναι αθόρυβο?Κλτρη κατασκευή?αν δουλεύει με λιγότερες στροφές δεν θα χάνει σε απόδοση?Με οσα εχω διαβασει εδω μεσα στο cosmos αν εχεις τον πλαινο ανεμηστηρα δεν χωραει η megahalems αλλα δεν εχω το κουτι για να σου πω σιγουραΓια τους ανεμηστηρες δεν το εχω ψαξει ιδιετερα το θεμα για να σου πω με σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.