ΝΙΚΒΕΡ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2010 Γειάς. Βοήθεια για πρόβλημα στα XP. Μετά από τρέξιμό αντιϊκου NOD μου ζήτησε να κάνω επανεκίνηση.Έχω dual boot (ΧΡ και 7) . Ξεκινά στα ΧΡ και όταν πάνε να ανοίξουν βγαίνει μαύρη οθόνη και μετά από δέκα λεπτά κάνει επανεκίννηση, το ίδιο και σε safe mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 ξεκινα στα 7 και κανε scan για ιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Βάλε τον σκληρό σου σε ένα άλλο PC και άνοιξέ τον από εκεί και κάνε έτσι τσεκ για κανα ιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΒΕΡ Σεπτέμβριος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Ευχαριστώ, αλλά έκανα το έλεγχο από τα 7 , βρίκα ένα trojan , το καθάρισα και πάλι τίποτα.Μάλλον κάποιο αρχείο καταστράφηκε και δεν ξέρω πως θα το διορθώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.