Jump to content

Πως βάζω τραγούδια στο iphone?

pliktras

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά!Όταν συγχρόνισα πρώτη φορά το iphone 3gs μου με τον υπολογιστή πέρασα ενα σορό τραγούδια στο iphone που ούτε εγω κατάλαβα πως!Το πρόβλημα είναι οτι όταν απο το itunes (:rant::rant:) πάω στην ακρτέλα music του LIbrary μπορώ να προσθέσω όποιο τραγούδι θέλω.Κάνω και συγχρονισμο αλλά δεν γίνεται γιατι προφανώς θέλει κάποια άλλη διαδικασία.Όταν πάλι πατάω στο music που βρίσκετε στη νκατηγορία Devices όλα τα τραγούδια είναι "κοκαλωμένα" Δηλαδή είναι γκρι.Δεν μπορώ να τα μετακινήσω να τα αποεπιλέξω να τα σβήσω και φυσικά να προσθέσω νέα.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και όταν θέλω να σβήσω απο το iphone κάποιο τραγούδι.Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαδικασία...

Πώς βάζω και σβήνω τραγούδια απο το iphone?

Τα φώτα σας plz :suicide:

Δεν πας στο devices αλλά στο music(πρώτη επιλογή πάνω πάνω) και τσεκάρεις ποια τραγούδια θέλεις να περάσεις στο iphone και μετά επιλέγεις συγχρονισμό. Αν θέλεις να διαγράψεις κάποιο τραγούδι απλώς το αποεπιλέγεις στην λίστα music που ανέφερα πιο πάνω.

Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.

Δεν πας στο devices αλλά στο music(πρώτη επιλογή πάνω πάνω) και τσεκάρεις ποια τραγούδια θέλεις να περάσεις στο iphone και μετά επιλέγεις συγχρονισμό. Αν θέλεις να διαγράψεις κάποιο τραγούδι απλώς το αποεπιλέγεις στην λίστα music που ανέφερα πιο πάνω.

Ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.

να σε καλά φίλε μου!!!θα το δοκιμάσω και αν προκύψει πρόβλημα θα ξανα ποστάρω!!!:)

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.